Vaš NAJSRETNIJI DAN u sedmici od 12. do 18. 09.: Jedan znak će 16. Septembra zakoračiti u jedan NOVI ŽIVOT s velikim nadama i mogućnostima!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan u tjednu: ponedjeljak, 12. rujna

Mjesec je cijeli dan u Ovnu i tjera vas da se vratite sebi. Iako ovo nije najudobniji znak Ovna, pomoći će vam da podignete svoju ljubav prema sebi, što čini razliku u odlukama i izborima koje donosite.

Što više možete pružiti vlastitu potvrdu, to je manje trebate dobiti od drugih, što čini značajnu razliku u smjeru u kojem vodite svoj život. Prigrlite vlastitu autentičnost danas i uvidite da ono što uistinu jeste nije nešto protiv čega se treba boriti, već u potpunosti prihvatiti.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan u tjednu: subota, 17. rujna

Saturn u Vodenjaku donosi ogromne promjene i razvoj u vašu zonu karijere posljednjih nekoliko godina dok plovite ovim horoskopskim znakom.

Više je nego vjerojatno da ovo možda čak i nije bilo područje na koje ste se fokusirali jer je Uran u Biku preokrenuo vaš život i dramatično ga promijenio. Saturn i Uran dolaze zajedno ovaj tjedan u retrogradnom hodu kako bi vam pružili neke nove uzbudljive perspektive i prilike.

Dok ste retrogradni, dobivate priliku razmisliti o tome kako se vaša karijera usklađuje sa životom koji sada stvarate, zahvaljujući Uranu. Ovo je vrijeme da napišete taj petogodišnji plan i pobrinete se da je u njegovom središtu ono što vas najviše ispunjava.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan u tjednu: subota, 17. rujna

Danas posljednja četvrt pada u vaš horoskopski znak donoseći vam jasnoću koju ste tražili. To vam omogućuje da prigrlite vlastitu istinu i više ne preispitujete svoje najdublje osjećaje.

Posljednja četvrt mjeseca predstavlja vrijeme završetka. Omogućuju vam da donesete dramatične odluke o tome što funkcionira, a što ne kako biste mogli napredovati. Ovo novo poglavlje za vas govori o tome da vaš vanjski život bude u skladu s vašim unutarnjim.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan u tjednu: subota, 17. rujna

Venera u Djevici poravnava se s Marsom u Blizancima, dajući vam priliku da se otvorite i vodite neke važne razgovore o onome s čime se osjećate povezani.

Ovo je dio tog novog vala istine u kojem ste živjeli, koji će vam omogućiti da budete u prostoru koji diktira kako ćete živjeti svoj život umjesto da samo podlegnete željama drugih.

Venera u Djevici osvjetljava vašu komunikacijsku arenu.

U isto vrijeme, Mars u Blizancima donosi strast i odlučnost da živite život temeljen na vlastitim unutarnjim uvjerenjima i željama. Ovo je gorivo koje ste tražili kako biste doista napravili promjene o kojima ste sanjali.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan u tjednu: subota, 17. rujna

Mjesec u posljednjoj četvrtini u Blizancima donosi ozbiljna razmišljanja i izbore ljudima s kojima se okružujete. Budući da vam je karijera bila u središtu pozornosti posljednjih mjeseci, pa čak i kada razmišljate o preseljenju, možda ćete otkriti da se osjećate bolje podržano ne samo u novom području, već i okruženi drugačijim ljudima.

Energija Blizanaca osvjetljava vašu društvenu scenu i ljude koje odaberete imati u svom životu.

U posljednjoj četvrtini Mjeseca bit ćete spremni donositi odluke koje su u skladu s onim što ste sada, otvarajući mnoge druge mogućnosti.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan u tjednu: petak, 16. rujna

U zadnjem punom tjednu sezone Djevice, dobivate dar od poravnanja Sunca Djevice s Neptunom u Ribama. Neptun je planet koji predstavlja bezuvjetnu ljubav i snove.

Kod kuće, u znaku Riba, ova altruistična energija je pojačana.

Za vas ovog tjedna, Djevice, sreća koju ćete dobiti je da se konačno osjećate kao da prebolijevate nešto što vam je nedavno zauzimalo puno prostora u glavi. Bilo u vašem osobnom ili poslovnom životu, ovo je tjedan kada se plima službeno počinje okretati u pozitivnijem smjeru.

Nastavak na sljedećoj strani…

Vaš NAJSRETNIJI DAN u sedmici od 12. do 18. 09.: Jedan znak će 16. Septembra zakoračiti u jedan NOVI ŽIVOT s velikim nadama i mogućnostima!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top