U ZADNJIM DANIMA LJETA će OVAJ znak doći do VELIKOG BOGATSTVA, a OVAJ će se VRATITI BIVŠOJ LJUBAVI…

OVAN

Pitate se je li vaš osjećaj vlastite vrijednosti pokvaren ili se netko prema vama ponaša na čudan način. U svakom slučaju, nešto nije u redu i trebali biste odvojiti trenutak da postavite jasne granice i izgradite ograde tamo gdje su potrebne kako biste zaštitili sebe i budućnost za koju ste naporno radili na izgradnji temelja.

Emocije vas mogu skrenuti s puta, usmjeriti vas u drugom smjeru. To je sasvim u redu sve dok ste proveli dovoljno vremena sami da razmislite o svojim odlukama i stvarnim unutarnjim potrebama.

 

 

BIK

Božićni otok mjesto je gdje se milijuni crvenih rakova izlegu i hodaju po otoku. Stvari koje znate o drugim mjestima ne pokazuju gdje se trenutno nalazite i iako su možda zabavne, trebaju vam noge na zemlji i da se usredotočite na realnu sliku vremena i okruženja u kojem živite.

Imali ste priliku objasniti važne dileme. Ako se i dalje osjećate pogrešno ili neshvaćeno, možda imate posla s nečijim projekcijama i trebate napraviti korak unatrag.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Sličnosti između vas i druge osobe ne pokazuju baš kako bi zajednička budućnost mogla izgledati i potrebno vam je malo više vremena da pronađete alternative stvarima koje ste željeli postići u prošlosti. Ne možete se osloniti ni na koga da će krenuti vašim vlastitim stopama ili u potpunosti razumjeti kompromise koje je potrebno napraviti.

Komunicirajte, otvoreno i slobodno da pokažete svoju istinu, svjesni da nije vaš posao biti savršen ili stabilan za one koji vam nisu pouzdani.

 

 

RAK

Postoji emocionalna prtljaga koja zapravo nije “prtljaga”, već dio vaše povijesti za koji želite da bude viđena i prihvaćena kakva jest. Ne morate biti previše grubi prema starim verzijama sebe ili na satovima povijesti koji nisu baš traumatični, ali se osjećate kao da jesu.

Ako trebate pomoć i nekoga za razgovor, pravo je vrijeme da potražite pravu osobu. Jednostavno uvjerenje moglo bi promijeniti vašu cjelokupnu perspektivu, a povratne informacije koje dobijete mogu biti iznimno vrijedne.

 

 

LAV

Ako bi se za izgradnju piramide koristili betonski blokovi, procjenjuje se da bi projekt trajao više od 5 godina. Neke stvari se promatraju kao da su čuda, jer u širem smislu stvari – to zaista jesu. Ne možete još sve objasniti čistom logikom.

Svatko treba s vremena na vrijeme štedjeti. Pokušajte sinkronizirati svoj um sa svojim instinktima i vidjeti kako vam informacije koje dobijete iz glave pomažu u rješavanju problema zbog kojih se osjećate zaglavljenima. Moguće je da ćete kroz nekoliko dana postati vrlo bogat čovjek.

 

 

DJEVICA

Nije lako zauzeti stav ili izabrati stranu. Nemojte stavljati previše pritiska na svoje mentalne procese sada kada je potrebno njegovati i emocije. Umjesto toga, meditirajte, unesite mir u svoje tijelo i dopustite cijeloj fiziologiji da se odmori, kako bi vaš um mogao doći do novih informacija i pravilno obraditi informacije.

Već su napravljene brojne male promjene. Možda je vrijeme za velike i one koje će uskoro utjecati na cijeli vaš život. Stvari koje odaberete su isključivo pod vašom vlastitom kontrolom.

Nastavak na sljedećoj stranici…

U ZADNJIM DANIMA LJETA će OVAJ znak doći do VELIKOG BOGATSTVA, a OVAJ će se VRATITI BIVŠOJ LJUBAVI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top