Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 13. septembra

Tri horoskopska znaka imat će najviše sreće u ljubavi 13. septembra. Ali o čemu se radi da im je tako sretna?

Ako vam je bilo nešto na umu, nešto što ste željeli otkriti osobi s kojom ste u romantičnoj vezi, ovo je dan kada ćete smoći hrabrosti reći ono što želite reći, hrabro lice i pošteno, pravo prema osobi koju volite.

Mnogi od nas će priznati svoje najskrivenije tajne onima koje volimo, i krenut ćemo prema novim visinama u romantici.

Ponekad je to sve što je potrebno za postizanje novih visina u ljubavnoj vezi; istina ide daleko. A ponekad njeno otkrivanje nije tako strašno kao što smo mislili da će biti.

Osjećamo se moćno i osjećamo se ispravno. Ako danas provjerimo radi li laži, vidjet ćemo da ništa nije skriveno. Stojimo u svjetlu vlastite istine, a danas, čini se kao najbolji dan za dijeljenje tajne s nekim koga volimo.

Što više zna o nama, to bolje, jer ako želimo zadržati ovaj odnos dugo vremena, onda je najbolje da živimo u istini. Ako oni mogu podnijeti našu istinu, onda su oni, doista, čuvari.

Naša današnja stijena je tranzit koji se zove Mjesec u Ovnu, što se također događa sekstilnom Marsu. Ovo možda zvuči malo ‘prejako’, ali danas možemo iskoristiti sile Marsa i Ovna u svrhu činjenja dobra.

Ako se naši znakovi podudaraju s pozitivnom prirodom Mjeseca u Ovnu, tada ćemo imati dovoljno samopouzdanja da se osjećamo sigurnima s onim što želimo da se zna, i spremni prihvatiti sve posljedice. S druge strane, ne bi trebalo biti razloga za brigu, jer danas izgleda vrlo dobro – i vrlo snažno za određene znakove.

Čitajte dalje kako biste saznali za ova tri znaka koji su najsretniji i ljubavi sa najboljim ljubavnim životom za 13. septembar:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ne biste pomislili da bi vam to što je Mjesec u Ovnu bilo od pomoći, budući da ima prilično intenzivan utjecaj. Međutim, na vas, Lave, ovaj tranzit vas drži usredotočenim i hrabrim. Imate nešto što ne samo da ste željeli podijeliti sa svojim partnerom – nešto o sebi – već je to nešto što treba reći ako će se veza temeljiti na istini.

Ti i tvoj partner odlučili ste za transparentan temelj na kojem će vaša ljubav napredovati. A ako se želite pridržavati novih pravila, morate obavijestiti svoju osobu o tome što ste namjeravali i iskreno, to je dobra stvar.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda ste oklijevali podijeliti svoju istinu sa svojom ljubavi, ali iskreno, kako bi moglo biti drugačije? Vrijeme je da iskusite kako je to biti prihvaćen onakvim kakvi jeste, a ta istina u potpunosti dolazi do izražaja i spoznaje na današnji.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 13. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top