OVIM znacima ljubav donosi najviše ljubavne sreća i ostvarenje snova tokome sedmice od 12. do 18. Septembra

Što je to u tjednu što ga čini tako sretnim za tri horoskopska znaka?
Samo jaki preživljavaju ovaj tjedan kada je riječ o ljubavi i romantici, budući da je ovaj tjedan posebno prepun burnih tranzita koji su, čini se, odlučni da nas sruše.

Ako pripadamo znakovima koji se uzdižu iznad, onda shvatite ovo: upravo ćete proći kroz oluju, jer ništa ne dolazi lako tijekom 12. – 18. rujna 2022.

Možda ćemo morati pretrpjeti grub tretman na poslu, uzrujanost ili dvije u zdravstvenom odjelu ili financijski gubitak, ali u ljubavi će neki od nas moći odmoriti svoje umorne glave. Ljubav ostaje stabilna za one od nas koji se mogu kotrljati s nestabilnijim tranzitima.

Imajući na umu da smo usred retrogradnog Merkura, problemi s komunikacijom i tehnologijom prevladavaju. Ovo bi mogao biti dobar znak da budemo vrlo jasni u tome kako predstavljamo nove ideje onima koje volimo.

Ne želimo da brod propadne samo zato što smo rekli nešto na pogrešan način i ne bi bila strašna ideja restrukturirati način na koji komuniciramo općenito.

Ako postoji jedna stvar koja će nam dati pozitivne rezultate koje želimo u našim ljubavnim životima, onda se sve vrti oko svijeta, ‘poštovanja’. Poštuj svog ljubavnika i zahtijevaj poštovanje zauzvrat.

S tim pod našim pojasom, uspjet ćemo u svim aspektima.

Ovaj tjedan počinjemo s Mjesecom u Ovnu, koji je poput doze stoicizma; u ljubavi, mislimo ozbiljno. Nismo ovdje da se svađamo ili vrijeđamo. Nemamo vremena u našim životima za neljubazne riječi ili nepoštovanje.

Ovaj tjedan imat će određene znakove zodijaka koji će se ponašati inteligentno i graciozno. Želimo da naši romantični životi funkcioniraju, a tijekom tjedna uložit ćemo napore potrebne da osiguramo ovakav uspjeh.

Ova tri horoskopska znaka najsretnija su u ljubavi od 12. do 18. septembra 2022. godine:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Imate tu neobičnu sposobnost da budete izuzetno pozitivni kada to želite. Možete odbaciti svaki loš stav ako osjećate da vas koči, zapravo, tijekom ovog tjedna osjećat ćete se posebno zbog vlastitog lošeg stava. Sada želiš biti heroj.

Želite da vas vaš ljubavnik doživljava kao nekoga tko je divan, a manje problematičan.

Zasigurno ste i svom partneru zadali teške muke u nedavnoj prošlosti. I dok živite svoj život kao netko tko ne žali, istina je da potpuno žalite što ste bili takav vojni komandos; znaš da moraš malo omekšati ako te itko više ikada bude shvaćao ozbiljno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U ljubavi ste priznali da vam je potrebna promjena. Morate se razvedriti, biti fleksibilniji i vježbati strpljenje. Ovaj tjedan će vam pomoći da shvatite da ne možete uvijek dobiti ono što želite, ali da ako malo razmislite o tome, možete biti sretni s osobom koju volite.

Nastavak na sljedećoj stranici…

OVIM znacima ljubav donosi najviše ljubavne sreća i ostvarenje snova tokome sedmice od 12. do 18. Septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top