Nekome će ova tri dana donijeti SUDBONOSNI SUSRET, a nekome FLERT koji će postati PRAVA LJUBAV…

Nekome će ova tri dana donijeti SUDBONOSNI SUSRET, a nekome FLERT koji će postati PRAVA LJUBAV…

1 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Neki nebeski aspekti to imaju, a neki ne. Planetarna konfiguracija može vam obećati svijet, ali svakako potpišite jamstvo prije nego što poklonite svoje srce. Ovo bi mogla biti prekrasna prilika za romantiku, buđenje osjećaja koje dugo niste doživjeli. S druge strane, cijelo iskustvo može biti razočaravajuće. Pažljivo birajte razgovor kako biste otkrili u što se možda upuštate.

 

 

BIK

Nećete morati tražiti jako daleko ako vam je potreban savjet o tome kamo otići na spoj, jer su prijatelji voljni poći s vama i pridružiti se zabavi kad god je to moguće. Planetarna konfiguracija dana ukazuje na to da ćete morati biti jaki ako želite biti sami sa svojim ljubavnikom i uživati ​​u mirnim trenucima. Drugi žele s vama stvoriti atmosferu zabave.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Sjajna je ideja se zabaviti kod kuće i pozvati nekoliko prijatelja s kojima se osjećate jako ugodno, ako je moguće. Postoji šansa da se približite nekome koga poznajete iz prošlosti na prilično pozitivan način. Planetarna konfiguracija dana ukazuje na to da ćete morati biti prilično čvrsti u svojim namjerama. U ovom slučaju lažna skromnost ne ide u prilog.

 

 

RAK

Može li ovo proći kao brod u noći ili je to prava stvar? Planetarna konfiguracija ukazuje na to da je dobra ideja pažljivo razmotriti sve ponude prije donošenja velikih odluka. Moglo bi se pretvoriti u bilo što, od romanse stoljeća do jednostavno prekrasnog prijateljstva. Nemojte na kraju biti razočarani – odvojite malo vremena da se stvarno upoznate.

 

 

LAV

Ovo je topao i ugodan dan, kada vam blizina ljubavnika donosi dubok osjećaj sigurnosti. Trenutačni nebeski aspekt daje vam priliku za opuštanje. Kako među vama ima vrlo malo sukoba, oboje rado slušate što onaj drugi ima za reći o vezi, o životu, o svemu. Samo uživajte u tom nježnom osjećaju zajedništva.

 

 

DJEVICA

Možda će vam se današnja atmosfera učiniti pomalo dosadnom u usporedbi s uzbuđenjem u kojem inače uživate. Volite glamur, sjaj i osjećaj da ste u centru pažnje. Svakako postoji dobra energija između vas i voljene osobe, ali ona nije osobito strastvena, već nježnija i staloženija. Odvojiti vrijeme za slušanje vrlo je korisno.

VAGA

Volite znati gdje se nalazite u većini situacija. Ili zapovijedate ili imate načina da pokažete svoje neodobravanje. S današnjom planetarnom konfiguracijom sve izgleda pomalo zbrkano, poput sjena u noći. Ne možete nagađati što vaša voljena osoba misli i samo ćete morati biti strpljivi i pričekati dok ne dobijete jasniju perspektivu.

 

 

ŠKORPIJA

Ovo je sjajno vrijeme za sve romantične veze, čak i ako su bile u zastoju. Planetarna konfiguracija ukazuje na to da su zabavniji nego inače, a također i prilično strastveni. Zabavno je biti zajedno kada je to moguće i dijeliti stvari, biti iskren i otvoren. Ako ste već neko vrijeme u vezi, otiđite na novo mjesto, prekinite s rutinom i provedite prekrasan dan.

 

 

STRIJELAC

Zabavljate li voljenu osobu danas kod kuće? Ako ne, razmislite o tome, ako je moguće. Planetarni aspekt ukazuje na to da imate sve šanse za veliki napredak u vašoj vezi. Ali nemojte se zadržavati. Ako ste imalo nazadni u istupanju naprijed, onda bi vaša večer mogla biti osrednja. Ako ste otvoreni i iskreni, mogli biste doživjeti nezaboravan provod.

 

 

JARAC

U zraku se osjeća prilično intenzivna energija. Planetarna konfiguracija ukazuje na to da bi suptilne fantazije koje možda imate u vezi s nekim bliskim, ili s kim biste se željeli zbližiti, mogle imati dubok utjecaj na vas. Ideja vas može potaknuti na akciju i bez obzira kakva je stvarnost situacije, odlučite se na značajan potez.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Imate priliku produbiti svoju vezu na divan način. Trenutačni nebeski aspekt ukazuje na to da možete odvojiti vrijeme da nekome do koga vam je stalo date do znanja kako se osjećate. Dopustite da vaša veza padne u lagani tempo, koji će vam oboje biti ugodan. To će vam omogućiti da se stvarno upoznate na osobnijoj razini.

 

 

RIBE

Imate priliku usporiti u bliskim osobnim odnosima. Ovo nije vrijeme da prebrzo nabijate tempo, već da dopustite da se sve odvija na svoj način i u svoje vrijeme. Nebeski aspekt dana daje priliku za to. Ako imate stvari koje možete raditi zajedno, samo uživajte u osjećaju bliskosti i obnovljenoj toplini koju to donosi.