LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Septembar: Netko mora pripaziti na svoje EMOCIJE i BURNO PONAŠANJE i tražiti OPROST od partnera…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda je situacija iskušenja za vas da birate između svog i partnera. Ali samo ostanite smireni i nemojte dovoditi partnera u pitanje zbog bilo kakvog problema. Pokušajte uzvratiti ljubav koju ste raspršili od svog partnera. I podsjetite ga također na teško vrijeme koje ste oboje prošli svojim zajedničkim naporima umjesto da popuštate nečijim željama!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pazi na svoju ćud. Mogli biste ga istresti na nekoga tko vam je blizak. Partner može biti povrijeđen vašom ćudi. Pokušajte objasniti svom partneru da je to bio izljev nekih osjećaja koji su bili ignorirani u prošlosti. Nosite plavo u nekom dijelu svoje odjeće. Pokušajte kontrolirati svoje emocije i ako ne možete kontrolirati, pripazite barem na intenzitet.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Vaša ljubav vam je bila veliki izvor inspiracije i snage kada ste bili u teškim vremenima. I zbog toga mu velika čast! Ali zbog određenih okolnosti došlo je do nesporazuma između vas dvoje. A raskol je sve dublji i dublji. Pokušajte promijeniti situaciju prije nego što se sve raspadne.

 

 

RAK

Vaša ljepota gotovo će se učvrstiti u očima svakog promatrača. Bit će to dobra prilika da naletite na svog bivšeg i razbijete ga. Ali pazi da mu se ne vratite! Uostalom prošlost treba ostati u prošlosti! Jedan od vaših prijatelja možda treba vašu pomoć u ljubavnom životu, ali ne zaboravite se pobrinuti za svoj!ᅠᅠ

 

LAV

Pravo je vrijeme da se ozbiljno bavite ljubavnim i romantičnim vezama. Otkrit ćete da vas više ne zanimaju dokoni flertovi. Umjesto toga, prirodno ćete gravitirati prema ozbiljnijem i zrelijem romantičnom partneru. Također ćete početi razmišljati o svojoj dugoročnoj budućnosti i odnosima, a možda ćete čak početi poduzeti prve korake prema dugoročnoj predanosti.

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Napetost između vas i vašeg partnera može se povećati na početku dana, ali ljubav će smiriti sve što se pojačava. Zavladat će mir i intimnost i dan će završiti toplo. Možete čak isplanirati izlazak čak i sa svojom voljenom na omiljenim odredištima za druženje.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Septembar: Netko mora pripaziti na svoje EMOCIJE i BURNO PONAŠANJE i tražiti OPROST od partnera…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top