Ljubav je jednostavno iščezla i zato će srca OVA 2 znaka biti DUBOKO POVRIJEĐENA i SLOMLJENA…

OVAN

Ovo nije uistinu romantičan tip dana, prepun poklona, ​​obroka i sve opreme, ali planetarna energija ih čini vrlo društvenim. Možda nije najbolje vrijeme da bilo koju vezu odvedete u dublje vode, ali bit će to vrlo pozitivno vrijeme za druženje s onima koji vas istinski inspiriraju i s kojima osjećate iskrene prijateljske veze.

 

 

BIK

Planetarna energija potiče vas da uglancate svoj intelekt i pridružite se virtualnim sastancima i događajima na kojima možete zasjati na akademskiji način. Ovo zapravo nije vrijeme kada ćete biti zapaženi zbog svog čistog se…og magnetizma, već više zbog broja sivih stanica koje imate živih i koji rade u bilo kojem trenutku. Umjesto da pronađete sjajnu odjeću za nošenje, usredotočite se na pronalaženje fascinantne teme za razgovor.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubav i romansa su mirniji i platoničniji. Uživat ćete u svim vrstama intelektualnih aktivnosti sve dok imaju praktičnu osnovu. Dakle, možda ćete otkriti da ste uvučeni u neke divne razgovore s određenom osobom koja će u budućnosti možda postati više od prijatelja, ali za sada rado uživa u vašem društvu.

 

 

RAK

Planetarna energija ovo vrijeme čini povoljnim za bolje upoznavanje. Atmosfera je jednostavno savršena, s mogućnošću da se u početku upoznamo na platoničniji način. Ako tražite strastveniju vrstu razgovora, možda ćete se morati više svidjeti njihovim intelektualnim ukusima nego fizičkim željama. Ako nastavite pričati dovoljno dugo, tko zna što bi se moglo dogoditi…?

 

 

LAV

Kako slično privlači slično, a suprotnosti se također privlače, što učiniti kada ste suočeni s dilemom izbora između to dvoje? Planeti zrače energijom koja sugerira da, ako ste suočeni s izborom od dva ili više datuma, možete razgovarati o onom koji vam najviše odgovara. Vodite neku vrstu lukavog intervjua, pretvarajući se da im pričate svoju životnu priču. Smislit ćeš nešto!

 

 

DJEVICA

Planeti zrače energijom koja vas dovodi u središte pozornosti više nego ikad. Ljudi vam se dive, ne samo zbog vaše sportske i atletske figure, već i zbog vašeg prodornog i upitnog intelekta. Vaša duboka i filozofska priroda privlači vas putnike uma i svijesti, koji žele putovati s vama u daleka stanja bića. Zar sad nemaš sreće!

Nastavak na idućoj stranici…

Ljubav je jednostavno iščezla i zato će srca OVA 2 znaka biti DUBOKO POVRIJEĐENA i SLOMLJENA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top