Ljubav je jednostavno iščezla i zato će srca OVA 2 znaka biti DUBOKO POVRIJEĐENA i SLOMLJENA…

Ljubav je jednostavno iščezla i zato će srca OVA 2 znaka biti DUBOKO POVRIJEĐENA i SLOMLJENA…

28 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Planetarna energija potiče vas da uglancate svoj intelekt i pridružite se virtualnim sastancima i događajima na kojima možete zasjati na akademskiji način. Ovo zapravo nije vrijeme kada ćete biti zapaženi zbog svog čistog sek…og magnetizma, već više zbog broja sivih stanica koje imate živih i koji rade u bilo kojem trenutku. Umjesto da pronađete sjajnu odjeću za nošenje, usredotočite se na pronalaženje fascinantne teme za razgovor.

 

 

BIK

Ljubav i romansa su mirniji i platoničniji. Uživat ćete u svim vrstama intelektualnih aktivnosti sve dok imaju praktičnu osnovu. Dakle, možda ćete otkriti da ste uvučeni u neke divne razgovore s određenom osobom koja će u budućnosti možda postati više od prijatelja, ali za sada rado uživa u vašem društvu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarna energija ovo vrijeme čini povoljnim za bolje upoznavanje. Atmosfera je jednostavno savršena, s mogućnošću da se u početku upoznamo na platoničniji način. Ako tražite strastveniju vrstu razgovora, možda ćete se morati više svidjeti njihovim intelektualnim ukusima nego fizičkim željama. Ako nastavite pričati dovoljno dugo, tko zna što bi se moglo dogoditi…?

 

 

RAK

Kako slično privlači slično, a suprotnosti se također privlače, što učiniti kada ste suočeni s dilemom izbora između to dvoje? Planeti zrače energijom koja sugerira da, ako ste suočeni s izborom od dva ili više datuma, možete razgovarati o onom koji vam najviše odgovara. Vodite neku vrstu lukavog intervjua, pretvarajući se da im pričate svoju životnu priču. Smislit ćeš nešto!

 

 

LAV

Planeti zrače energijom koja vas dovodi u središte pozornosti više nego ikad. Ljudi vam se dive, ne samo zbog vaše sportske i atletske figure, već i zbog vašeg prodornog i upitnog intelekta. Vaša duboka i filozofska priroda privlači vas putnike uma i svijesti, koji žele putovati s vama u daleka stanja bića. Zar sad nemaš sreće!

 

 

DJEVICA

Trljanje stvari zajedno stvara trenje, ali planeti međusobno djeluju na način koji potiče snažne privlačnosti. Sve što trebate učiniti je nastaviti pričati, bez obzira koliko se činilo nemogućim, koliko su ulozi malo vjerojatni ili koliko je visoko na društvenoj ljestvici vaša suprotnost. Imate znanje i iskustvo. Vjera i samopouzdanje također pomažu – pa nabavite nešto. Do kraja dana mogli biste imati datum iz snova!

VAGA

Planeti zrače energijom koja vas potiče da pronađete sto i jedan razlog zašto ne želite izlaziti s određenom osobom, ali jedan vrlo snažan i kontroverzan razlog zašto to želite. Volite biti čudak, a ne volite biti samo dio gomile. Datum o kojem razmišljate sigurno će vas primijetiti, ali je li to vrsta pažnje koju zaista želite ili trebate?

 

 

ŠKORPIJA

Čak i ako ste se potajno nadali da ćete pronaći nekoga tko će vas večeras jako toplo zagrliti, planeti zrače energijom zbog koje biste umjesto toga mogli završiti u dubokom razgovoru. Istina, ovo bi na kraju moglo postati vrlo intimno, ali u ovom trenutku to je sve dotle. Dajte vezi nekoliko dana – i stvari su se trebale okrenuti u vašu korist!

 

 

STRIJELAC

Planeti zrače energijom koja ne samo da ove dane čini vrlo druželjubivim, već i prekrasnom prigodom za susret s drugima (osobito online) koji uživaju razgovarati o raznim temama. Ako uživate u fascinantnim raspravama, čitanju, pisanju i općenitim intelektualnim aktivnostima, onda bi vas mogla uživati. Možda će vas privući netko čijoj se umnoj snazi ​​zaista divite. Samo naprijed.

 

 

JARAC

Druženje i romantika je ugodno i veselo. Ako ste slobodni i tražite ljubav, pridružite se online grupama koje su povezane s hobijima ili interesima kojima se volite baviti. Planetarna energija okuplja mnoge ljude da dijele i surađuju. Ovaj pristup će vam biti uspješniji od izlaska u noćne klubove ili barove.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Energija u zraku predstavlja sjajne dane za vas i vašeg partnera (trenutni ili budući). Ako ste bili preopterećeni poslom, a niste imali pauzu, iskoristite dobru atmosferu za razgovor s prijateljima, ulazak u novi krug poznanstava, proširenje intelektualnih vidika ili čak kratak izlet van grada. Što god radili, nemojte ostati unutra i zatvoriti svijet.

 

 

RIBE

Ovo nije uistinu romantičan tip dana, prepun poklona, ​​obroka i sve opreme, ali planetarna energija ih čini vrlo društvenim. Možda nije najbolje vrijeme da bilo koju vezu odvedete u dublje vode, ali bit će to vrlo pozitivno vrijeme za druženje s onima koji vas istinski inspiriraju i s kojima osjećate iskrene prijateljske veze.