CIGANSKE KARTE otkrivaju koji znak će doći do VELIKE KOLIČINE NOVCA, a koji će biti RAZOČARAN kao NIKAD…

OVAN

Pisanje bi možda moglo biti jedan od vaših glavnih fokusa. Imate puno informacija koje možete prenijeti svima koji bi mogli biti zainteresirani za ono što imate za reći. Možete se okušati u članku iz časopisa ili možda u fikciji ili poeziji. Međutim, čak i ako je sve što u ovom trenutku napišete pismo vašem rođaku, ono što kažete nesumnjivo će biti svijetlo, zadivljujuće i zasigurno vrlo zanimljivo. Idi na to!

 

 

BIK

Profesionalni interesi se nastavljaju širiti, a ti uspijevaš biti vrlo zaposlen. Vaš prihod raste i mogli biste postići određenu istaknutost u svom području. Ipak, mogli biste tražiti nove prilike. Polje u kojem se sada nalazite možda neće biti ono na kojem želite nastaviti sljedećih 20 godina. Stoga je ovo dobar dan za ispuštanje nekoliko pipaca i testiranje vode. Možda ćete biti iznenađeni prilikama koje se tamo pružaju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Putovanje u društvu bliskog suputnika moglo bi se nadzirati nad horizontom. Zapravo, možda ćete otići prilično brzo i vjerojatno postajete uzbuđeni. Tijekom ovog putovanja moglo bi doći do nekih iznenađujućih događaja, pa je vjerojatno da će to biti više od običnog odmora. Potrudite se da izgledate najbolje što možete, ne suzdržavajte se od onoga što želite raditi i zabavite se. Postoji velika mogućnost da dođete do velike količine novca.

 

 

RAK

Neočekivani sretni prekid mogao bi vam se dogoditi – nešto što nikada ne biste očekivali za sto godina. Moglo bi se činiti kao ostvarenje sna, ali bi moglo na neki način poremetiti vaš život. Možda ćete se naći pred izborom: idite na to i promijenite cijeli svoj način života ili ga pustite i riskirate da se još jedna sjajna prilika nikada ne pojavi. Tko je rekao da je život lak? Razmisli o tome!

 

 

LAV

Ako trenutno niste romantično povezani, mogli biste upoznati nekoga tko puno obećava. Posao bi na neki način mogao biti uključen, a također je moguće da ta osoba već duže vrijeme živi u vašem susjedstvu. Prijatelj bi vas mogao upoznati jedno s drugim. Vjerojatno ćete provesti barem sat vremena razgovarajući i vjerojatno ćete se dogovoriti za ponovni susret.

 

 

DJEVICA

Ovih dana bi se mogla dogoditi neka vrsta neočekivanog potresa, i odjednom bi vam se moglo ponuditi više novca ili odgovornosti. Ovo bi mogla biti samo pauza koju ste čekali, ali bi vas mogla toliko iznenaditi da biste mogli tražiti vremena da razmislite o tome. Međutim, nemojte predugo razmišljati, jer bi oni mogli dati odmor nekom drugom!

Nastavak na idućoj stranici…

CIGANSKE KARTE otkrivaju koji znak će doći do VELIKE KOLIČINE NOVCA, a koji će biti RAZOČARAN kao NIKAD…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top