Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj utorak, 13. septembra vam donosi NAJBOLJI HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Što više gledate unutra, spremni ste prilagoditi način na koji radite stvari. Pa čak i izbore koje donosite, to ćete više biti usmjereni prema svojoj sudbini.

Upravo sada, postoji dar u retrogradnosti koji vam omogućuje da ponovno oživite svoj cijeli proces razmišljanja i povećate vlastitu samosvijest. Tako da zapravo možete naučiti što je bilo između vas i puta kojim ste željeli ići.

Što više vremena date sebi da se istinski pogledate u zrcalo svojih odluka, to ćete više biti u mogućnosti početi se prilagođavati. Pa čak i rasti kroz lekcije koje dolaze.

Nije važno što mislite nego što osjećate.

Ovo je tvoja istina i to je dio tebe koji zaslužuje da mu se oda počast i jedini način da se to dogodi je da si daš vremena.

Vaša je strast uvijek u vama i čeka da bude otkrivena, ali da biste to učinili, morate je osjetiti i promisliti.

Čitajte dalje kako biste saznali zašto utorak, 13. septembra donosi najbolje horoskope za ova tri horoskopska znaka:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Mjesec u vašem horoskopskom znaku i retrogradni Merkur koji sada počinje u Vagi znači da postoji jak kontrast između vaših vlastitih unutarnjih osjećaja i vaših razmišljanja o ravnoteži koja postoji u vašoj romantičnoj vezi.

Budući da je vaš vladajući planet Mars trenutno u Blizancima, važno je kontrolirati svoj temperament i pokušati pronaći ono što je vaša dosljedna istina. A ne samo niz emocija kroz koje možete proći.

Mjesec vas uvlači u vaše osjećaje i javlja se hitnost koja vam pomaže da napravite neke značajne promjene. Ali Merkur u Vagi vas podsjeća da morate govoriti svoju istinu da biste to ostvarili.

Danas si dopustite da priznate što vam vaši najjači osjećaji govore i usmjerite vas prema tome kako biste mogli početi otkrivati ​​kako stvoriti novu stvarnost koju ste tražili.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj utorak, 13. septembra vam donosi NAJBOLJI HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top