Žao nam je ako ste jedan od OVA 3 znaka, jer pred vama je VRLO TEŠKIH 7 DANA, a evo i zašto…

Iako još ima potencijala za dobrotu i plemenitost, postoje neke stvari koje ne možemo zanemariti. A tijekom ovog tjedna, od 12. do 18. rujna, nevoljko ćemo istražiti neke od stvari koje nas uznemiruju.

Dolazi nam dosta komunikacijskih prekida, jer smo duboko u retrogradnom Merkuru, ali tranziti poput Mjeseca u Blizancima 15. i Venere u kvadratu s Marsom 16. ne pomažu.

Ovi tranziti usmjerit će našu pogrešnu komunikaciju prema ljudima koje volimo i do kojih nam je stalo. To znači da bismo mogli pokazati ‘tešku ljubav’ prema članu obitelji. Ili da u nekom pokušaju budemo slatki završimo tako da slučajno uvrijedimo osobu s kojom smo u ljubavnoj vezi.

Zatvaramo tjedan s Mjesečevom četvrtinom u Blizancima 17. rujna, a to za nas znači da ovaj tjedan vodi do osjećaja nedovršenosti. Nećemo moći osjetiti da smo ovaj tjedan ispunili ono što smo si zacrtali.

Ovdje postoji osjećaj koji implicira da ćemo biti toliko skrenuti s puta i rastreseni besmislicama, da će sve što ima smisla biti odgurnuto.

Gledat ćemo vlastiti osjećaj predanosti na poslu i u kućnim životima. Jesmo li ičemu posvećeni, odani i predani? Ovo je jedna od glavnih tema na koje će utjecati ovaj tjedan.

Tri horoskopska znaka s lošim tjednim horoskopom od 12. do 18. septembra 2022.

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ono što vas stvarno iznervira u ovom tjednu je to što ste ga počeli osjećati kao milijun dolara, a razina vašeg samopouzdanja bila je daleko viša. Osjećate se dobro, ili bolje rečeno, osjećali ste se dobro, i dok vam je zdravlje u dobrom stanju, ponovno nagađate o tome kako se osjećate zaljubljeni.

Kao da ti se sad sve to obruši na glavu; napravili ste potez i pokazali ste svojoj posebnoj osobi da je volite. A sada se ne ponaša kako biste željeli, što vas totalno izluđuje i pitate se jeste li se uopće trebali potruditi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Svaki pojedini dan u ovom tjednu spustit će vas za još jednu razinu, ali sve je u samopouzdanju i načinu na koji se nosite s ljubavlju. Očekujete da će se ta osoba ponašati na određeni način, a kada to ne učini, donosite pogrešnu pretpostavku i krivite je da se s tim ne može nositi. U stvari, ti si taj koji se s tim ne možeš nositi, Blizanci. Prerano si odustao. Pokušajte se držati toga sljedeći put.

Nastavak na sljedećoj strani…

Žao nam je ako ste jedan od OVA 3 znaka, jer pred vama je VRLO TEŠKIH 7 DANA, a evo i zašto…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top