U NAREDNIM DANIMA:  Životi OVA 4 znaka će već OD DANAS POSTATI LJEPŠI, a oni SRETNI kao što dugo nisu bili..

OVAN

Kvadrat Merkura i Plutona je intenzivan i mogao bi vam donijeti mračne misli, strahove ili čak napade panike, ovisno o vašem trenutnom stanju uma. Emocije koje su nesvjesno zakopane neće se izbjeći, a stvari su se usporile tek toliko da izađu na površinu i podsjete vas s čime se još morate nositi.

Neke situacije će se okončati, druge neće početi sve dok ne završite sa starim i zastarjelim. Bez krivice oslobodite ono što više nije korisno i što vas ne čini sretnima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Uobičajeno je da se kovanice bačene u poznate fontane prikupljaju i daju u dobrotvorne svrhe. Znate da neke stvari na ovom svijetu funkcioniraju kako bi trebale, ali toliko vas boli okružuje i ne znate se postaviti kako biste se osjećali sigurno i ne zatvarali srce pred mračnim i opterećujućim pitanjima.

Pružite ruku pomoći, ali ostavite dovoljno vremena na raspolaganju za samoću, meditaciju, duhovni rad ili bilo što drugo što vaše srce čini smirenim. Vi ste mali, ali bitan dio ovog svemira u kojem svi živimo.

 

 

BLIZANCI

Ne možete a da se ne usredotočite na bolno iskustvo ili trenutke borbe, čak i ako su sada iza vas. Još uvijek postoje stvari koje treba riješiti, očistiti, a vaš um nije slobodan koliko vam je potrebno, pa možete otvoriti svoje srce za nešto novo i osjećati se radosno koliko želite.

Pokušajte olabaviti stisak negativnih emocija, osjećajući kamo vas trenutak vodi. Iako neke stvari nije lako pustiti, očito pripadate drugdje.

 

 

RAK

Osjećate se kao da vam nedostaje pravi mehanizam za prevladavanje određenog problema i ispravno kretanje kroz njih kako biste izliječili. Kao da su vam neke emocije jednostavno nad glavom i neće se riješiti uobičajenim načinima i dijalozima s ljudima s kojima ste obično u kontaktu.

Neke su promjene nužne i vjerojatno moraju biti veće nego što ste mislili da bi trebalo biti u prošlosti. Dajte si prostora za razmišljanje o alternativnim načinima i upoznajte ljude s drugačijim pristupom sličnim okolnostima.

 

 

LAV

Nikada niste znali koliko su određeni ljudi oštećeni i čini se da ste zaboravili da svatko ima velike rane koje treba riješiti i svoja pitanja koja treba riješiti. Budite ljubazni i velikodušni, koliko je to moguće, ali nemojte se stavljati u kut da bi drugi uspjeli. Imate svoje mjesto i svoju bol.

Umjesto promatranja vanjskog svijeta, usredotočite se na način na koji se osjećate i tražite rješenja koja vam donose mir u srce, čak i ako su u suprotnosti s društvenim normama i očekivanjima.

 

 

DJEVICA

Nešto se događa iza vaših leđa, kao da su vaši zaokreti i promjene utjecali na druge na način koji niste mogli predvidjeti. Ipak, ovo nije nešto na što se treba osvrnuti, jer jedina istina koju biste trebali dopustiti da utječe na vas je ona koja vam se govori u lice. Ako nekome nedostaje hrabrosti da se suoči s vama, držite se na sigurnoj udaljenosti od otrovne atmosfere i ogovaranja.

Vi znate bolje nego se u ovakvo vrijeme uplitati u tuđe poslove. Teške su emocije ispod površine i nijedan problem neće se riješiti preko noći. Nosite svoju prtljagu i dopustite drugima da nose svoju.

Nastavak na idućoj stranici…

U NAREDNIM DANIMA:  Životi OVA 4 znaka će već OD DANAS POSTATI LJEPŠI, a oni SRETNI kao što dugo nisu bili..

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top