Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 12. septembra

Ponedjeljak nam donosi veliki, prekrasan Pun Mjesec u Ribama, a s njim dolazi nada i vizija budućnosti pune ljubavi.

Pun Mjesec se često povezuje s kulminacijom naših snova, iako to ne znači nužno da se svi ostvaruju na ovaj dan.

Ono što imamo je ideja da se one ‘mogu’ ostvariti, a u ljubavi to čini veliku razliku u tome kako ćemo nastaviti u našim vezama.

S našim Punim Mjesecom u Ribama osjećamo mir s ljudima s kojima smo, kako u romantičnim odnosima tako i općenito. Čini se da se danas slažemo sa svima.

Najbolji dio je, međutim, to što stvarno pomaže u našim ljubavnim životima, posebno kada je u pitanju dogovaranje stvari i planiranje budućnosti.

Radeći zajedno s Punim Mjesecom, također imamo Mjesec u konjunkciji s Neptunom, što doprinosi našem osjećaju kompatibilnosti s našim partnerima. Jedan je od onih dana kada se darovanom konju ne gleda u usta, da tako kažem.

Budući da je ovo ujedno i prvi dan najnovijih retrogradnih tranzita Merkura, moramo biti zahvalni za ono što imamo, zahvalni što je tako dobro i spremni da se nosimo sa svime što nam se nađe na putu, zajedno, u sreći. Retrogradnost može biti jaka, ali za određene znakove, to je samo još jedan dan u raju.

Čitajte dalje kako biste saznali horoskope za ova 3 znaka koji su najsretniji u ljubavi 12. septembra:

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Možda se osjećate dobro zbog toga kako su se stvari odvijale u vašem ljubavnom životu. Nadahnuti ste punim Mjesecom i možda ćete čak poželjeti vikati na njega, u radosti i snazi. Vi i osoba s kojom ste povezani prešli ste na novi teritorij i zbog toga se osjećate optimistično u pogledu budućnosti.

Kao da ste konačno došli do onog mjesta u vezi gdje nema prijetnje. Niti jedan od vas nije sumnjičav prema drugome, niti tražite izlaz za spas kako biste iz njega izašli. Došlo je do točke kada ste oboje sigurni i sretni jedno s drugim, a ovaj Pun Mjesec označava novi početak za vas dvoje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sve su to sjajne vijesti jer današnji dan također označava početak trotjednog retrogradnog Merkura, koji je tu da poremeti ravnotežu vaše dobro izbalansirane romanse. Ovdje nema razloga za brigu. Tranziti mogu jednostavno proći pored vas, suosjećajno.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 12. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top