ŠKORPIJA- NAJPOŠTENIJI i NAJPRAVEDNIJI znak zodijaka! Ne podnosi LAŽ i ne želi LAŽLJIVE LJUDE u SVOJOJ BLIZINI

ŠKORPIJA- NAJPOŠTENIJI i NAJPRAVEDNIJI znak zodijaka! Ne podnosi LAŽ i ne želi LAŽLJIVE LJUDE u SVOJOJ BLIZINI

13 veljače, 2023 0 By Admin

ŠKORPIJA – iznad svega iskrena i pravedna, odlučna, hrabra, nježna, emotivna, inteligentna, vrlo snalažljiva, brižan roditelj i zaštitnik obitelji, tvrdoglava i ljubomorna i slovi za najsenzualnijeg i najpravednijeg znaka.

 

Škorpija, jedan od najpravednijih horoskopskih zodijaka koji cijeni istinu iznad svega.

Ne podnosi laži i ne želi takve osobe u svojoj blizini. Uporna je i toliko odlučna da je u stanju danima istraživati dok ne dođe do prave istine. Ništa ju na tom putu ne može omesti. Škorpija je zodijak koji gotovo nikad ne laže. Njene laži su svedene na minimum.

Vrlo je snalažljiva. Nema te situacije  u kojoj se ona neće snaći.

Po tome se ističe i razlikuje od nekih zodijaka. Škorpija je avanturista. Privlače je nove stvari koje ne zna ili ne pozna. Voli istraživati, učiti i upoznavati. Škorpije su vrlo nježne i emotivne, skoro kao Rakovi. Svoje emocije ne krije i pokazuje ih što riječima, što djelima. Nedostatak im je što često izgledaju starije u odnosu na godine. Međutim, duša im je mlađa u odnosu na godine i žive život punim plućima. Uzimaju maksimum od svakog dana i od života.

Veoma vole život i plaše se starosti, nemoći, kao i onog zadnjeg i posljednjeg čina.

Škorpija je prilično ljubomorna i često neke osobe smatra svojom prijetnjom, čak i one za koje ne postoji razlog. Ona pronađe razlog. Nepovjerljive su prema ljudima i potrebno je dosta vremena da vas Škorpija upozna i pokloni vam svoje povjerenje. Vrlo su oprezne po tom pitanju.

Škorpija slovi za najsenzualnijeg znaka zodijaka.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

U ljubavi su vrlo predane. Njen kriterij pri odabiru partnera je na prvom mjestu poštenje i iskrenost, a potom inteligencija. Brzo se vežu, a kada se zaljube, to je obično za čitav život. Kao i u prijateljstvu i u ljubavi su vrlo oprezne. Ne ulaze u vezu sve dok nisu sigurne u iskrenost i poštenje i dok ne steknu povjerenje. Kad ju iznevjerite…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2