Neke TAJNE iz prošlosti će se SAZNATI i neke stvari više NIKAD NEĆE BITI ISTE!

OVAN

Flamingosi mogu piti kipuću vodu i preživjeti u ekstremno otrovnim uvjetima. Možda se osjećate dobro u okruženju koje je izrazito otrovno za druge ljude, ali to ne znači da biste trebali biti u njemu. Vaša sposobnost da izdržite pritisak, nepoštenje ili manipulaciju zapravo ne služi vašoj općoj dobrobiti i najzdravijim izborima koje biste trebali donijeti.

Odvojite se od onoga zbog čega se osjećate loše, stavlja vas u pogrešnu vrstu reflektora ili vam na bilo koji način čini nelagodu.

 

 

BIK

Čini se da ima puno toga za reći, ali riječi nemaju težinu kakvu obično imaju. Ostanite usredotočeni i držite svoje namjere jasne. Što više govorite, drugima će biti lakše pronaći vlastito značenje koje nema mnogo veze s istinom koju pokušavate podijeliti.

Dati nekome priliku ne znači da trebate patiti zbog loših izbora i ponašanja koje je štetno. Postavljajte prava pitanja i ostanite na sigurnoj udaljenosti gdje previše problema ometa čistoću kontakta, za sada.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Čili papričice nisu bile poznate u Aziji prije svjetske pomorske trgovine u 16. stoljeću. Nema se čega bojati i neke tradicije i povijesti jednostavno su rezervirane za druge ljude iako želite da i vaše mjesto i mišljenje danas budu važni.

Stajanje na jednoj strani može se činiti pretjeranim, ali to bi vam uvelike pomoglo da ga slijedite i odaberete nešto čime ćete se sljedeće baviti. Ne žurite se odlučivati.

 

 

RAK

Iako se često govori da odustajanje nije opcija, neke je ciljeve i ideje najbolje ostaviti u prošlosti. Trebali biste odustati od stvari koje vas tjeraju da odustanete od sebe, svog zdravlja i svoje psihičke dobrobiti. Nijedan cilj nije vrijedan cijene vašeg radosnog, zdravog Ja.

Perspektiva može promijeniti mnoge stvari u vašem životu ako sve svoje pozitivne namjere usmjerite samo na način na koji se osjećate i način na koji se njeguje vaša fiziologija.

 

 

LAV

Na malom arktičkom otoku posljednji su vunasti mamuti bili živi prije samo 4000 godina. Vaša je osobna povijest iznimno bliska u smislu generacijskih problema i dalekog znanja, ali ne bi trebala kontrolirati vaše buduće izbore ili vas držati vezanima za ideje koje su se pokazale uzaludni.

Oslobodite se onoga što je postalo zastarjelo i nepotrebno, tako da možete napredovati hrabrim i velikim koracima naprijed. Nećete puno izgubiti ako pokušate ponovno, čak i ako ste usput izgubili nadu.

 

 

DJEVICA

Ne znate jeste li čekali dovoljno dugo ili predugo, a neravnoteža se jasno vidi. Ono što znate želite zadržati za sebe još neko vrijeme, kako biste izbjegli neugodnost i načine da vas sruše.
Alternativa je mnogo, ali to ne znači da će biti lako odabrati jednu i napraviti zaokret u svom emocionalnom i taktilnom, osjetljivom, fizičkom svijetu. Niste ni znali koliko su vam potrebne promjene koje su se dogodile.

Nastavak na idućoj stranici…

Neke TAJNE iz prošlosti će se SAZNATI i neke stvari više NIKAD NEĆE BITI ISTE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top