TOKOM NAREDNA 3 DANA: Neke TAJNE iz prošlosti će se SAZNATI i neke stvari više NIKAD NEĆE BITI ISTE!

TOKOM NAREDNA 3 DANA: Neke TAJNE iz prošlosti će se SAZNATI i neke stvari više NIKAD NEĆE BITI ISTE!

24 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Možda se osjećate dobro u okruženju koje je izrazito otrovno za druge ljude, ali to ne znači da biste trebali biti u njemu. Vaša sposobnost da izdržite pritisak, nepoštenje ili manipulaciju zapravo ne služi vašoj općoj dobrobiti i najzdravijim izborima koje biste trebali donijeti.

Odvojite se od onoga zbog čega se osjećate loše, stavlja vas u pogrešnu vrstu reflektora ili vam na bilo koji način čini nelagodu.

 

 

BIK

Čini se da ima puno toga za reći, ali riječi nemaju težinu kakvu obično imaju. Ostanite usredotočeni i držite svoje namjere jasne. Što više govorite, drugima će biti lakše pronaći vlastito značenje koje nema mnogo veze s istinom koju pokušavate podijeliti.

Dati nekome priliku ne znači da trebate patiti zbog loših izbora i ponašanja koje je štetno. Postavljajte prava pitanja i ostanite na sigurnoj udaljenosti gdje previše problema ometa čistoću kontakta, za sada.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nema se čega bojati i neke tradicije i povijesti jednostavno su rezervirane za druge ljude iako želite da i vaše mjesto i mišljenje danas budu važni.

Stajanje na jednoj strani može se činiti pretjeranim, ali to bi vam uvelike pomoglo da ga slijedite i odaberete nešto čime ćete se sljedeće baviti. Ne žurite se odlučivati.

 

 

RAK

Iako se često govori da odustajanje nije opcija, neke je ciljeve i ideje najbolje ostaviti u prošlosti. Trebali biste odustati od stvari koje vas tjeraju da odustanete od sebe, svog zdravlja i svoje psihičke dobrobiti. Nijedan cilj nije vrijedan cijene vašeg radosnog, zdravog Ja.

Perspektiva može promijeniti mnoge stvari u vašem životu ako sve svoje pozitivne namjere usmjerite samo na način na koji se osjećate i način na koji se njeguje vaša fiziologija.

 

 

LAV

Vaša je osobna povijest iznimno bliska u smislu generacijskih problema i dalekog znanja, ali ne bi trebala kontrolirati vaše buduće izbore ili vas držati vezanima za ideje koje su se pokazale uzaludni.

Oslobodite se onoga što je postalo zastarjelo i nepotrebno, tako da možete napredovati hrabrim i velikim koracima naprijed. Nećete puno izgubiti ako pokušate ponovno, čak i ako ste usput izgubili nadu.

 

 

DJEVICA

Ne znate jeste li čekali dovoljno dugo ili predugo, a neravnoteža se jasno vidi. Ono što znate želite zadržati za sebe još neko vrijeme, kako biste izbjegli neugodnost i načine da vas sruše.
Alternativa je mnogo, ali to ne znači da će biti lako odabrati jednu i napraviti zaokret u svom emocionalnom i taktilnom, osjetljivom, fizičkom svijetu. Niste ni znali koliko su vam potrebne promjene koje su se dogodile.

VAGA

Već ste došli do cilja, ali osjećate snažnu želju da se vratite, provjerite svoj status, vidite jeste li doista napravili promjenu, a to bi vas moglo gurnuti u krug u kojem više ne želite biti. Napustite završeni procesi u prošlosti, okrećući svoje lice prema budućnosti.

Ono što vam netko kaže možda je istina, ali ono što osjećate govori o vašoj osobnoj stvarnosti i taj unutarnji glas treba poštivati ​​i slušati, kako biste mogli postaviti jasne granice bez obzira na nečije dobre namjere.

 

 

ŠKORPIJA

Razumijevanje s voljenom osobom ide duboko. Danas se gotovo sve može objasniti, s manje stresa i pritiska na način na koji ćete izraziti svoje vlastite potrebe. Osjećaji nisu tu da vas skrenu s puta, ali vas ne bi trebali kontrolirati i ometati ciljeve koji vas mjesecima zovu.

Nemoguće je reći koliko će određene situacije trajati, jer one nisu pod vašom kontrolom. Pustite ih i usredotočite se na stvari na koje danas možete utjecati.

 

 

STRIJELAC

Spremni ste za promjenu karijere, zdravije okruženje i timski rad koji će donijeti različite rezultate. Ipak, čini se da ovo nije pravi trenutak za potpuno nove putove, ne zato što ih ne želite, već zato što su vrata još uvijek zatvorena, a lekcije tek treba izvući.

Ako ste bili nerealni i niste dovoljno pažljivi prema osjećajima drugih ljudi, mogli biste naletjeti na hladno rame ili vidjeti kako dijalog blijedi u usporedbi s onim što je nekad bio. Krivnja ovdje nema nikakve veze, ali osobnu odgovornost treba pravilno podijeliti.

 

 

JARAC

Možete se osloniti na moć središnjih figura i autoriteta u koje vjerujete. Čak i kada se tereni potresu, neke su stvari previše moćne da bi se zaustavile ili spustile na jednostavnije razine.

Prihvaćanje vašeg malog i jedinstvenog mjesta na svijetu moglo bi vam pomoći da prihvatite i neke od svojih velikih emocija. Stvari koje se čine neodoljivim doista su prevelike da bi se mogle oslanjati isključivo na vaša ramena, a odgovornost treba podijeliti na sve uključene.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Lakše je otpustiti prošlost nego je nositi sa sobom kamo god krenuli. Sjećanja neće izblijedjeti samo zato što su se vaši osjećaji u međuvremenu promijenili, a događaji koji su jednom pritisnuli vaše gumbe više ne rade. Usredotočite se na to gdje danas stojite, pokušavajući ne zadržati se za ono što vam je nekada brže kucalo.

Odustajanje od ideje koju ste imali na umu nije isto što i odustajanje od osobe s kojom ste je vezali. Pratite tijek svakog odnosa s empatijom i razumijevanjem.

 

 

RIBE

Svjesni ste da će određene promjene donijeti poboljšanja cjelokupnoj slici, čak i ako nisu potpuno iskrene ili realistične u svijetu koji svakodnevno promatrate.

Iako su vas bitke s egom usmjerile u određenom smjeru, podsjetite se na vlastitu dubinu srca i ostanite vjerni sustavu vrijednosti koji vašem srcu donosi osjećaj lakoće.