LJUBAV U NAREDNIM DANIMA: Vrijeme je za LJUBAVNU ČAROLIJU! OVI znaci će konačno spoznati što je to PRAVA LJUBAV!

OVAN

Čini se da se prošlost vraća s dozom osjećaja i nostalgije, dok se prijatelj ili ljubavni interes ponovno pojavljuju. Ovo bi trebalo biti prilično zanimljivo iskustvo i vjerojatno imate puno više zajedničkog sada nego u prošlosti. Ono što se događa nakon ovog sastanka moglo bi biti novo poglavlje u drami koja je u tijeku.

 

BIK

Danas se osjećate dobro u sebi, izgledate sjajno i tako ste popularni! Planetarna konstelacija otkriva vaše najatraktivnije značajke. Ali ako ste slobodni i tražite romantičnu vezu, morat ćete pronaći način da razjasnite svoje namjere. Čini se da ste malo napeti i možda ćete se morati malo ohladiti kako nikoga ne biste prestrašili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ako želite impresionirati ljubav svog života ili natjerati nekoga da postane ljubav u vašem životu, morat ćete mu kupiti nekakav poklon koji će ga pridobiti u svoju domenu. Ne mora biti skupo, ali treba biti osobno i vrlo originalno. Zapravo, što bizarnije, to bolje.

 

RAK

Ovih dana ćete doživjeti taj dodatni dodir suradnje. Ako je došlo do sukoba, možete ga riješiti tako da kažete jedno drugome kako se osjećate u vezi s određenim problemima i odlučite da biste željeli stvoriti priliku za ozdravljenje tamo gdje je možda došlo do raskola. Lako je započeti ovaj proces jer postoji mnogo dobre volje.

 

LAV

Čini se da ćete ovih dana biti uhvaćeni između đavla i dubokog plavog mora. Imate intenzivne osjećaje prema određenoj osobi, ali o svemu tome šutite. Ne želite da vas vide u bilo čemu osim na poziciji snage i kontrole. Dnevna planetarna konstelacija postavlja pitanje koga zezate. Biti ranjiv dio je povjerenja u drugoga.

 

DJEVICA

Ovih dana je originalnost bitna i nećete htjeti ostati kod kuće radeći nešto dosadno. Niti ćete htjeti biti s ljudima koji su zapeli u kolotečini. Možda je to prostor koji vam treba i vrijeme da izađete i učinite svoje. Ili to, ili neka stvarno pozitivna intelektualna stimulacija. Samo izađi i budi svoj.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV U NAREDNIM DANIMA: Vrijeme je za LJUBAVNU ČAROLIJU! OVI znaci će konačno spoznati što je to PRAVA LJUBAV!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top