Krajne je vijeme da OVAJ znak pronađe SRODNU DUŠU i SREĆU u ljubavi…

OVAN

Možda vam se čini da se vaš ljubavni interes danas ponaša neuobičajeno i uopće ne nalikuje njihovom normalnom ja. Planetarna konfiguracija mogla bi ih potaknuti da na neko vrijeme požele sami pobjeći. Umjesto da se zbog toga osjećate povrijeđeno ili uznemireno, dopustite im malo vremena nasamo i vratit će se još zaljubljeniji nego ikad. Pustite ih nakratko!

 

 

BIK

Današnja planetarna konfiguracija može zapaliti vaše procese razmišljanja, ali možda neće učiniti mnogo za vaš ljubavni život. Trenutno se osjećate vrlo neovisno i otvoreno za eksperimentiranje, a pomisao da morate napraviti kompromis ili se na bilo koji način prilagoditi kako biste održali vezu možda vam se neće previše svidjeti. Ali ovo može biti samo privremena faza, u slučaju da ste zabrinuti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Otvoreniji ste za neiskušano i neprovjereno nego što vam ljudi pripisuju zasluge, i u tom stanju uma danas bi vas prijatelji i ljubavni interesi mogli pronaći. Planetarna konfiguracija potiče vas na miješanje u novim krugovima, pogotovo ako tražite ljubav i romantiku, ili čak samo platonsko druženje. Budite otvoreni za razgovor s ljudima kojima inače ne biste pristupili.

 

 

RAK

Današnja planetarna konfiguracija stvara svojevrsni kreativni prekid u vašem romantičnom životu. Iako ste vjerojatno sretni u svojoj vezi, moglo bi se još više poboljšati ako jedno drugom date malo prostora. Ako ste u potrazi za romantikom, nemojte ići ni na jedno od svojih uobičajenih utočišta – pokušajte negdje radikalno drugačije, jer ćete tako upoznati neke vrlo zanimljive nove ljude.

 

 

LAV

Iako općenito volite da vam se dani odvijaju vojno precizno, možda ćete otkriti da događaji danas poprimaju neke neočekivane obrate, posebno u vezi s vašim ljubavnim životom. Planetarna konfiguracija jednostavno ne dopušta da dan prođe na uredni način. Susrećete nekoga u podne, a do jednog jednostavno znate da je to to. Tko zna što će se dogoditi do dvoje?

 

 

DJEVICA

Možda će vam biti teško odoljeti nekome koga je potpuno i potpuno divno gledati. Energija koja izvire s planeta čini vas vrlo svjesnim savršenstva i možda ćete se naći privučeni mišlju o tako strašnom tijelu. Ali tijela nisu sve, kao što ste već svjesni, stoga pokušajte ne biti potpuno opčinjen ovim. Vi ste u iskušenju.

Nastavak na idućoj stranici…

Krajne je vijeme da OVAJ znak pronađe SRODNU DUŠU i SREĆU u ljubavi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top