Krajne je vijeme da OVAJ znak pronađe SRODNU DUŠU i SREĆU u ljubavi! Horoskop za sve znakove!

Krajne je vijeme da OVAJ znak pronađe SRODNU DUŠU i SREĆU u ljubavi! Horoskop za sve znakove!

7 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Možda vam se čini da se vaš ljubavni interes danas ponaša neuobičajeno i uopće ne nalikuje njihovom normalnom ja. Planetarna konfiguracija mogla bi ih potaknuti da na neko vrijeme požele sami pobjeći. Umjesto da se zbog toga osjećate povrijeđeno ili uznemireno, dopustite im malo vremena nasamo i vratit će se još zaljubljeniji nego ikad. Pustite ih nakratko!

 

 

BIK

Današnja planetarna konfiguracija može zapaliti vaše procese razmišljanja, ali možda neće učiniti mnogo za vaš ljubavni život. Trenutno se osjećate vrlo neovisno i otvoreno za eksperimentiranje, a pomisao da morate napraviti kompromis ili se na bilo koji način prilagoditi kako biste održali vezu možda vam se neće previše svidjeti. Ali ovo može biti samo privremena faza, u slučaju da ste zabrinuti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Otvoreniji ste za neiskušano i neprovjereno nego što vam ljudi pripisuju zasluge, i u tom stanju uma danas bi vas prijatelji i ljubavni interesi mogli pronaći. Planetarna konfiguracija potiče vas na miješanje u novim krugovima, pogotovo ako tražite ljubav i romantiku, ili čak samo platonsko druženje. Budite otvoreni za razgovor s ljudima kojima inače ne biste pristupili.

 

 

RAK

Današnja planetarna konfiguracija stvara svojevrsni kreativni prekid u vašem romantičnom životu. Iako ste vjerojatno sretni u svojoj vezi, moglo bi se još više poboljšati ako jedno drugom date malo prostora. Ako ste u potrazi za romantikom, nemojte ići ni na jedno od svojih uobičajenih utočišta – pokušajte negdje radikalno drugačije, jer ćete tako upoznati neke vrlo zanimljive nove ljude.

 

 

LAV

Iako općenito volite da vam se dani odvijaju vojno precizno, možda ćete otkriti da događaji danas poprimaju neke neočekivane obrate, posebno u vezi s vašim ljubavnim životom. Planetarna konfiguracija jednostavno ne dopušta da dan prođe na uredni način. Susrećete nekoga u podne, a do jednog jednostavno znate da je to to. Tko zna što će se dogoditi do dvoje?

 

 

DJEVICA

Možda će vam biti teško odoljeti nekome koga je potpuno i potpuno divno gledati. Energija koja izvire s planeta čini vas vrlo svjesnim savršenstva i možda ćete se naći privučeni mišlju o tako strašnom tijelu. Ali tijela nisu sve, kao što ste već svjesni, stoga pokušajte ne biti potpuno opčinjen ovim. Vi ste u iskušenju.

VAGA

Energija koja izvire s planeta stvara savršenu atmosferu za romantičnu noć, pogotovo ako možete obuzdati svoje emocije kada vaš ljubavni interes, zaslijepljen vašim šarmom, izgubi glavu nad vama. Hoćete li moći ostati hladni čak i ako to ne želite? Kozmos sugerira da ste možda uključeni u vlastitu bitku u ovom odjelu. Sprema se iznenađenje za vas!

 

 

ŠKORPIJA

Ako ste u iskušenju da naslikate idiličniju sliku sebe i svog životnog stila kako biste drugog nagovorili da izađe s vama, mogli biste napraviti tužnu pogrešku. Energija koja proizlazi iz planeta može potaknuti ovu sklonost pretjerivanju, ali, nažalost, nećete moći nastaviti s lažima u nedogled; nakon nekog vremena moraju otkriti istinu. Ipak, ako ih stvarno privlačite, ionako im neće biti stalo.

 

 

STRIJELAC

Energija koja izvire s planeta može vas zaslijepiti očekivanjima koja nadilaze ono što biste inače smatrali razumnim. Iako obično shvaćate skriveni plan i tržišnu vrijednost svake veze, ovom prilikom ćete možda biti namamljeni na pomisao da je to prava stvar. Pa, to može biti prava ljubav na nekoliko kratkih sati, ali uskoro će vas stvarnost probuditi.

 

 

JARAC

Ponekad se ponosite time što ste previše civilizirani i zajedno da biste se zaljubili, a često se podsmjehujete romantičarima. Ipak, energija koja izvire s planeta mogla bi vam zaslijepiti oči zvjezdanom prašinom, a prije nego što to shvatite mogli biste biti zapanjeni. Možda ćete se naći kako lutate uokolo s istim onim očima koje vas obožavaju i mole kojima se često rugate!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Energija koja danas izvire s planeta posebno je primamljiva. Ako se nađete u bilo kojoj situaciji u kojoj vaši osjećaji prema drugome nadjačaju vaš zdrav razum i vašu sposobnost da se ponašate na prizeman i zdrav način – onda budite oprezni. Ali kada ste se ikada brinuli o tome da se držite praktične strane stvari kada je toliko zabave? I stvarno, tko vam može zamjeriti?

 

 

RIBE

Danas je u zraku puno sanjivosti. Energija koja izvire s planeta svemu daje vrlo nadrealni osjećaj. Ako trenutno prolazite kroz neku vrstu dileme u svojoj vezi, ovo možda nije najbolji dan da to riješite. Mogli biste otkriti da radite pod nekom vrstom pogrešnog shvaćanja i ne vidite probleme u pravom svjetlu.