DNEVNI TAROT za 29. Januar: Ovaj dan OVIM znacima donosi prekrasne trenutke, a OVOM znaku pomirenje nakon velike svađe!

DNEVNI TAROT za 29. Januar: Ovaj dan OVIM znacima donosi prekrasne trenutke, a OVOM znaku pomirenje nakon velike svađe!

26 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Hijerofant

Dnevni tarot: Spremni ste za velike promjene. No, shvaćate da drugi možda nisu toliko otvoreni za određene ideje kao što ste vi sada. Možete biti strpljivi i pratiti gomilu neko vrijeme. Potajno ćete planirati svoje sljedeće korake.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Četvorka štapića, obrnuto

Život se trenutno čini pomalo kaotičnim i neorganiziranim. Morat ćete se vratiti na početak da saznate gdje je nered počeo. Jednom kada shvatite gdje su stvari ispale iz okvira, popravit ćete to u tren oka.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Svijet, obrnuta

Ne dopustite ni trenutka da pomislite da je život nepravedan i neljubazan. Ono što se može činiti kao loša sreća zapravo je prekrasno iznenađenje koje vam donosi blagotvornu korist.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: petica štapića, obrnuta

Napokon ste prešli hrpu problema s kojima ste se suočili ovaj tjedan. Na kraju dana nastaje zatišje koje vam omogućuje da dođete do daha. Sjajno je vrijeme da se ponovno okupite i razmislite o svojoj sljedećoj avanturi.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Trojka pentakla, obrnuto

Smišljanje novih ideja nije lako, pa kad vam se čini da vam je mašta na mjestu, učinite nešto zabavno. Vašem umu treba malo promijeniti okruženje i uskoro ćete se osjećati osvježeno.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Velika svećenica

Vaše srce zna. Kada niste sigurni što trebate učiniti u vezi s vezom, slušajte svoje srce. Nikada vas neće krivo odvesti.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Sedmica pentakla, obrnuta

Vrijeme je da glasno kažeš svoju istinu. Držali ste stvari u sebi već neko vrijeme, ali sada je dobro biti otvoren i iskren prema sebi i drugima.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Vitez pehara, obrnuta

Romansa je možda nestala iz vaše trenutne veze, ali to ne mora značiti da je ljubav umrla. Možda ćete morati učiniti nešto kao par kako biste ponovno zapalili plamen koji ste prije osjećali. Počnite razgovarati o tome što biste voljeli zajedno istražiti i pogledajte koje će iskre frcati.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Osmica štapića

Kad se netko pokušava prebrzo upustiti u vezu, to se može činiti poput vrtloga. U početku ste polaskani, ali njihovo prelivanje pažnje može biti velika zastava.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Car, obrnuto

Završio si s borbom. Bilo je to iscrpljujuće vrijeme i spremni ste mahati bijelom zastavom predaje. Sve što želite u ovom trenutku je malo mira.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Pravda

Možda ćete se naći u ulozi suca s prijateljima koji se ne mogu slagati. Nije lako biti i porota i sudac, ali možete biti pošteni i nepristrani.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Osmica pehara, obrnuta

Tvoje srce stalno govori. Ovo može biti vrijeme da otkrijete nešto prekrasno o svojoj budućnosti i steknete jasnoću koja je prijeko potrebna za vaš ljubavni život.