DNEVNI TAROT za 12. Septembar: Ovaj ponedeljak OVIM znacima donosi prekrasne trenutke, a OVOM znaku pomirenje nakon velike svađe!

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Hijerofant

Spremni ste za velike promjene. No, shvaćate da drugi možda nisu toliko otvoreni za određene ideje kao što ste vi sada. Možete biti strpljivi i pratiti gomilu neko vrijeme. Potajno ćete planirati svoje sljedeće korake.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Četvorka štapića, obrnuto

Život se trenutno čini pomalo kaotičnim i neorganiziranim. Morat ćete se vratiti na početak da saznate gdje je nered počeo. Jednom kada shvatite gdje su stvari ispale iz okvira, popravit ćete to u tren oka.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Svijet, obrnuta

Ne dopustite ni trenutka da pomislite da je život nepravedan i neljubazan. Ono što se može činiti kao loša sreća zapravo je prekrasno iznenađenje koje vam donosi blagotvornu korist.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: petica štapića, obrnuta

Napokon ste prešli hrpu problema s kojima ste se suočili ovaj tjedan. Na kraju dana nastaje zatišje koje vam omogućuje da dođete do daha. Sjajno je vrijeme da se ponovno okupite i razmislite o svojoj sljedećoj avanturi.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Trojka pentakla, obrnuto

Smišljanje novih ideja nije lako, pa kad vam se čini da vam je mašta na mjestu, učinite nešto zabavno. Vašem umu treba malo promijeniti okruženje i uskoro ćete se osjećati osvježeno.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Velika svećenica

Vaše srce zna. Kada niste sigurni što trebate učiniti u vezi s vezom, slušajte svoje srce. Nikada vas neće krivo odvesti.

Nastavak na sljedećoj strani…

DNEVNI TAROT za 12. Septembar: Ovaj ponedeljak OVIM znacima donosi prekrasne trenutke, a OVOM znaku pomirenje nakon velike svađe!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top