DNEVNI HOROSKOP za 12. septembar: OVAJ znak mora pripaziti na jednu OSOBU i PRESTATI joj se POVJERAVATI…

OVAN

Mogu se pojaviti situacije koje bi vas mogle dovesti u iskušenje ili prisiliti da djelujete impulzivno. Ovo je vrijeme da preuzmete odgovornost za sebe i uhvatite se u koštac sa svim tim svojim borbenim duhom. Budite zaštitnički nastrojeni prema svojoj djeci ili mlađoj braći i sestrama. Također ćete se moći dobro družiti s ljudima u društvu i iznenadit ćete se toplom dobrodošlicom koju će vam pružiti!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dnevni horoskop:  Danas ćete biti raspoloženi s povjerenjem. Opasnost od toga je da se na kraju možete povjeriti osobi kojoj u srcu nije vaš najbolji interes. Dakle, budite sigurni u osobu prije nego joj ili njoj rasteretite svoju dušu. Ako ste posljednjih dana imali nesuglasice  bilo kod kuće ili na poslu, danas je sjajan dan za produženje maslinove grančice.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Ovo je naporan dan za vas ukoliko vam je radni dan. Vidjet ćete kako se gomilaju sastanci. Iako se trudite sve svoje obveze ispuniti na vrijeme, velika je vjerojatnost da ćete zaostajati i to može izazvati određeni stres. Nemojte se ustručavati tražiti i prihvatiti pomoć u izvršavanju svojih zadataka. Inače ih možda nećete uspjeti završiti na vrijeme.

 

 

RAK

Danas ćete morati svoje povjerenje staviti u drugu osobu. Ova osoba može biti netko vama blizak, prijatelj ili rođak. On ili ona će vam pomoći u nekom ključnom zadatku koji će značajno utjecati na vašu budućnost, ali ovdje je ključno povjerenje koje ćete morati ukazati toj osobi. To će zahtijevati skok vjere s vaše strane.

 

 

LAV

Danas morate shvatiti da vam to što ste zarobljenik prošlosti neće pomoći ni na koji način. Morate naučiti lekciju iz prošlosti, ali tada ćete je morati pustiti. Ako to možete shvatiti, možete napraviti divovski korak prema rješavanju velikih problema s kojima ste se susreli u životu.

 

 

DJEVICA

Dnevni horoskop: Život vam može ostaviti samo dva izbora i jednako je bolno podnijeti gubitak bilo kojeg od ta dva izbora. Slušanje svog srca može vam pomoći da pronađete izlaz! U slobodno vrijeme napravite popis ciljeva, ali im postavite prioritet. Vaše ambicije su se povećale, a time i vaša želja da ih što prije ispunite.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 12. septembar: OVAJ znak mora pripaziti na jednu OSOBU i PRESTATI joj se POVJERAVATI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top