Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 11. septembra

Danas počinje općeprijatan retrogradni Merkur koji će trajati do 2. oktobra.

To ne znači nužno da je sve upucano, ali ne znači da ćemo možda morati dodatno naporno raditi da spriječimo da se stvari raspetljaju.

Kad je riječ o našim ljubavnim životima, sve ovisi.

Jesmo li u odličnim odnosima sa svojim prijateljima i mislimo li da možemo nastaviti iskreno i otvoreno komunicirati s njima? Ako je tako, onda ćemo biti dobro, a ako ne, tu počinju nevolje.

Međutim, sigurno smo daleko od toga da smo ‘na gubitku’ jer imamo svoj Mjesec u Ribama da izgladi prijelaz, a ovaj događaj zapravo može biti vrlo koristan za parove koji su vidjeli teška vremena, ali žele prebroditi oluju, zajedno.

Energija Riba je osjetljiva i suosjećajna; za to vrijeme nećemo pucati na svoje voljene, dapače, imat ćemo diskreciju da možemo zadržati sve što bi ih moglo povrijediti. Za vrijeme Mjeseca u Ribama razmišljamo prije nego što progovorimo. Proklet bio retrogradan!

Ovaj niz tranzita također predstavlja nove početke, koji su istovremeno uzbudljivi i zastrašujući. Strah od nepoznatog jedna je od najstrašnijih osobina čovječanstva, ali s Mjesecom u Ribama osjećamo se opuštenije s nepoznatim.

To znači da smo se u stanju zaljubiti, osjećati se ugodno zbog svojih izbora u ljubavi, i to činiti s povjerenjem i idejom da prihvaćamo budućnost, kao da znamo da će sve biti u redu, bez obzira na sve.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 11. septembra:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ono zbog čega se danas osjećate tako posebno i tako sretno je to što se osjećate vrlo blisko s osobom s kojom ste u vezi i više ne osjećate nikakvu prijetnju odvajanja.

Kao da ste vi i vaša osoba prešli prag i sada oboje povjeravate jedno drugom svoje živote. Ovo je tako dobro, a za vrijeme Mjeseca u Ribama, još je bolji osjećaj. Iako se ne osjećate kao moćan par, vidite da je vaš odnos iznad vaših očekivanja.

Jedno prema drugome se ponašate kraljevski i čini se da takvom tretmanu nema kraja. Zapravo, oboje uživate u tome što ste dobri jedno s drugim na takav način da je to dio onoga što definira samu romansu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tijekom tog vremena, oboje ćete osjetiti nalet onoga što poštovanje čini u vezi i brzo ćete shvatiti da ako će trajati… zauvijek… onda je poštovanje naziv igre.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 11. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top