LJUBAVNI HOROSKOP ZA 11. Septembar: Svađe, pomirenja, zapleti, raspleti, ali i nove ljubavi – buran dan za ljubav dolazi…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Navečer najbolje što možete učiniti je opustiti se u zagrljaju voljene osobe. Vaša draga bi vam bila najbolji vodič dok je u pitanju praktična odluka u vezi. Stoga bi povjerenje u svog partnera bilo ključno za jačanje veze.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Kućne obaveze mogu oduzeti većinu vaše pažnje i vremena i zaokupit vas cijeli dan, a vaša voljena osoba imat će neke planove za vas dvoje. Moguće da će negodovati i ljutiti se što mu ne poklonite više pažnje.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Dobra kemija omogućit će vam da ostanete dobrog raspoloženja. Možda ćete biti vrlo pažljivi i prema svojoj voljenoj možete postupati na najbolji mogući način. Zauzvrat možete očekivati ​​puno ljubavi i privrženosti. Provest ćete skladnu večer kod kuće.

 

 

RAK

Navečer ćete provesti vrijeme zabavljajući voljenu osobu. Zabava bit će vaš moto. Možda ste raspoloženi da potaknete romantiku u svojoj dragoj, a vaša podrška i emocionalna stabilnost učinit će vaš odnos čvrstim.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Sladak razgovor će vam pomoći da se dobro povežete sa svojom dragom. Možda čak dobijete i dobar kompliment. Ako i dalje ostanete slobodni, vrijeme je da iskoristite ovu priliku da poboljšate svoju vezu. Večer će biti veličanstvena.

 

 

DJEVICA

Ne biste mogli posvetiti dužnu pažnju ljubavnom životu što bi vašu dragu možda malo živciralo. Trebate obavijestiti svog dragog o svom nedavnom postignuću ili napretku kako bi on/ona ostao sretan i ostao vezan za vas.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 11. Septembar: Svađe, pomirenja, zapleti, raspleti, ali i nove ljubavi – buran dan za ljubav dolazi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top