HOROSKOP ZA NAREDNU SEDMICU: OVE znakove će pratiti SREĆA ZVIJEZDA i moći će DOBITI i OSTVARITI SVE do čega im je STALO

Ovan

Glupo je ulaziti u ovaj tjedan pod pretpostavkom da znate što tek treba izgovoriti. Postavljajte pitanja umjesto da dopustite svom umu da ispuni praznine za informacije koje vam nedostaju.

Slušajte svoju intuiciju kada vas vuče da vas podsjeti da nešto nije u redu, ali nemojte dopustiti da vaš um odluta bez istine.

 

 

Bik

Veselili ste se što ćete ostati motivirani, međutim, uskoro ćete se naći u praznom hodu ako se ne suočite s prošlošću od koje se skrivate.

Ne morate istraživati ​​svaku bol koju ste ikada pretrpjeli, ali važno je suočiti se sa svojim demonima. Na kraju vas pronađu, bili oni dobrodošli ili ne. Možete biti bolje opremljeni za ovo.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci

Ovog se tjedna podsjećate na motivaciju koja vas je cijelo vrijeme vukla dok se počinjete prisjećati prioriteta s kojima ste možda izgubili kontakt.

Ovaj tjedan vas poziva da ostanete vjerni sebi i da se ne nađete ponovno izgubljeni unutar granica nekog drugog. Bez obzira na sve, birajte sami.

 

 

Rak

Ovaj tjedan bit će iznimno teško ostati organiziran. Treba savjetovati da ne radite nikakve velike pomake ili promjene, osobito unutar svog radnog prostora ili čak kod kuće, jer možete riskirati da zagubite vrlo važnu stavku. Planirajte unaprijed i vodite evidenciju svojih važnih predmeta.

 

 

Lav

Možda osjećate kako se vaše emocije povlače prema nebu dok pronalaze nove visine.

Međutim, ovaj tjedan je ključno da istražite što želite reći umjesto da reagirate impulsivno.

Vaše emocije su valjane i moraju se istražiti. Budite sigurni da ne uništite sve što ste stvorili kroz ovaj priljev.

 

 

Djevica

Ovaj tjedan pokušajte držati uši otvorene bez mnogo riječi.

Ovo je tjedan koji vas izaziva da postanete pažljiviji, jer postoje tajne koje polako izmiču iz pukotina i otkrivaju se.

To bi moglo promijeniti ne samo način na koji napredujete u životu, već i način na koji se osjećate o sebi, dopuštajući vam da se oslobodite.

Nastavak na idućoj stranici…

HOROSKOP ZA NAREDNU SEDMICU: OVE znakove će pratiti SREĆA ZVIJEZDA i moći će DOBITI i OSTVARITI SVE do čega im je STALO

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top