Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 10. septembra

Budući da radimo s tranzitom, Mjesec u kvadratu s Uranom, možemo osjetiti nervozu i nedostatak strpljenja. Možemo se osjećati neraspoloženi i nespremni na nečije šale ili ideje.

Jedina stvar zbog koje bismo se mogli osjećati bolje bilo bi primanje prave vrste pažnje od prave osobe, a danas to znači naš romantični partner, supružnik ili druga bitna osoba.

Nismo spremni za pažnju prijatelja, obitelji ili suradnika; posebno želimo biti u prisutnosti svog partnera i nikoga drugoga.

Zbog toga će se u astrologiji pokazati vrlo sretnim i sretnim danom za tri horoskopska znaka. Ova tri horoskopska znaka s razlogom su uz svoje partnere jer ih oni najbolje poznaju.

To također implicira da oni znaju kakvi smo kad smo neraspoloženi i samo oni znaju kako s nama postupati. A što rade najbolje? Nasmijavaju nas. Oni unose lakomislenost u naše mračno mjesto i odvode nas od nas samih, jer tijekom Mjeseca u kvadratu s Uranom trebamo odmor od samih sebe.

Ono što se ovdje događa je da počinjemo još više cijeniti svoju osobu zato što ostaje uz nas, u svakom slučaju. Lijepo je vratiti se na spoznaju da možemo raspustiti kosu, pa čak i biti loše raspoloženi pred nekim tko nas neće osuđivati ​​ili ostaviti samo zato što smo ljudi.

Danas je dan zahvalnosti za osobu u našim životima koja je uz nas i podržava nas čak iu teškim vremenima.

Ova tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi 10. septembra:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Nije potrebno puno da se osjećate nervozno, pa čak i ako ne postoji ništa što vas stvarno stimulira na ovaj način, neki dani su tu samo za osjećaj nervoze i nemirnosti.

Ono što je lijepo je da ovo ne morate izdržati sami, budući da Mjesečev kvadrat s Uranom postavlja vašeg partnera točno ispred vašeg lica, htjeli vi njega tamo ili ne.

Stvar je u tome što s ovom osobom ne možete a da se ne nasmiješite. Kao da je napravljen od magije i stvarno obično najbolje zasja kada se osjećate potišteno i ponovno vas povuče gore.

Ovaj vaš partner je, čini se, krojen za vas i izmamit će vam širok osmijeh na lice kada shvatite da ne možete zadržati loše raspoloženje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Samo uđe i oduzme ti to jer mu je stalo i želi da budeš sretna. I zbog toga se osjećate posebno i zbrinuto.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 10. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top