TOKOM VIKENDA: Ribe saznaje nešto ŠOKANTNO, Ovnu će PROPASTI PLANOVI, Rak i Djevica RAZOČARANI, Lavu i Jarcu stiže POZIV i VIJEST

TOKOM VIKENDA: Ribe saznaje nešto ŠOKANTNO, Ovnu će PROPASTI PLANOVI, Rak i Djevica RAZOČARANI, Lavu i Jarcu stiže POZIV i VIJEST

16 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Vanjske odgovornosti mogu privremeno ometati vaš ljubavni život. Možda ćete rano navečer osjetiti snažnu želju da se nađete s ljubavnim partnerom, ali okolnosti mogu zahtijevati da radite neparne sate. Ovo može biti frustrirajuće, jer ste se tome već dugo veselili, ali možete se naći sa svojim prijateljem kasnije navečer. Nemojte se bojati pitati. Većina ljudi razumije kada se pojave ovakve situacije.

 

 

BIK

Danas ćete vjerojatno smatrati da je vaša rutina previše dosadna za riječi, i možda ćete imati iznenadnu snažnu želju da se opustite i zaigrate ozbiljno. Ipak, možda ćete osjetiti privlačnost obveze. Ovaj konfliktni osjećaj trebao bi proći. Međutim, ako potraje i nakon današnjeg dana, možda ćete morati ponovno procijeniti određena područja svog života. Postoji mnogo prilika vani, a život je prekratak da biste zaglavili u situaciji koja vam ne dopušta da rastete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas biste se mogli osjećati posebno senzualno i strastveno, i poželjet ćete se naći zajedno s ljubavnim interesom. Međutim, druge odgovornosti bi vam mogle stati na put. To bi vam moglo pružiti savršenu izliku da utonete u mrak, ali nemojte upasti u ovu zamku. Sklonite se s puta s kojim god poslom se susrećete. Ili se možete dogovoriti da to završite sutra. Onda dogovorite vrući spoj!

 

 

RAK

Možda ćeš danas osjetiti malo razočaranja. Možda ćete na sve prepreke na koje naiđete na putu ka ostvarenju svojih ciljeva gledati kao na osobne neuspjehe, a ako to dopustite, ova ideja bi mogla ostati s vama tijekom dana. Pokušajte ostati objektivni i ne gubite iz vida veliku sliku. Nisi ni izgubio bitku – u najgorem slučaju, to je manji sukob! Velike su šanse da ćete, ako nastavite vrijedno raditi, ipak dobiti rat!

 

 

LAV

Danas bi vam mogao doći prilično obeshrabrujući telefonski poziv. To bi moglo donijeti vijest o zastoju u jednom od vaših projekata koji je samo privremen, ali unatoč tome frustrirajući. Vjerojatno ćete se morati pozabaviti nekim trivijalnim sitnim detaljima s kojima se radije ne biste zamarali, a to bi vam moglo oduzeti previše dragocjenog vremena. Držite se – i dalje vam ide! Ne dopustite da vas frustracije prevladaju.

DJEVICA

Nakon navale energije proteklih dana, danas ćete možda osjetiti snažno razočaranje. Ne može svaki dan biti ispunjen avanturama i uzbuđenjem. Za sada se samo trebate pobrinuti za rutinske stvari koje su nusprodukt života na Zemlji. Međutim, imajte na umu da je pred vama mnogo vikenda, a uz ispravnu vrstu planiranja možete vratiti uzbuđenje u svoj život.

 

 

VAGA

Cilj koji ste pokušavali postići može se privremeno zaustaviti, i mogli biste doći u iskušenje da upadnete u očaj, pitajući se hoće li se to ikada stvarno dogoditi. Zapamtite da je ključna riječ za danas “privremeno”. Sve prepreke koje su vam na putu na kraju će biti prevladane i vaš bi cilj trebao biti nastaviti napredovati u smjeru koji želite. U međuvremenu se pobrinite za svoje poslove. Možda su dosadne, ali su neophodne!

 

 

ŠKORPIJA

Danas biste mogli shvatiti da trebate napraviti određenu kupovinu. Možda vaš dom ili automobil zahtijevaju neke važne popravke, ili je možda potrebna nova oprema za vaš rad. To bi se moglo pokazati prilično obeshrabrujućim, jer bi moglo uključivati ​​trošenje novca koji biste radije iskoristili za nešto uzbudljivije. Međutim, razmislite o nevolji koju bi vam ovaj trošak trebao spasiti i vidjet ćete vrijednost svega toga.

 

 

STRIJELAC

Težina previše odgovornosti, možda uključujući obitelj, posao ili pripadnost grupi, danas bi vam mogla biti na umu. Možda se osjećate kao Atlas, koji nosi svijet na svojim ramenima! Umoran si. Možda trebate preispitati svoje obveze – vaša urođena ljubaznost možda je uzrokovala da ste ih učinili previše. Ispunite one koje imate, ali dvaput razmislite prije nego što napravite nove. Uostalom, i ti si važan.

 

 

JARAC

Možda ćete danas imati uspone i padove. Mogli biste dobiti barem jedan telefonski poziv tipa “dobre vijesti, loše vijesti”, a zbog toga bi vam se raspoloženje moglo ljuljati naprijed-natrag poput njihala. Pokušajte ostati usredotočeni. Shvatite dobre vijesti kao ohrabrenje, a što se tiče loših vijesti, pokušajte je razmotriti objektivno i smisliti načine da ih pretvorite u svoju korist. Uvijek postoji način. Drži se!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Obično ste vrlo duhovno orijentirana osoba, ali danas bi vam metafizički koncepti svih vrsta mogli biti prilično zbunjujući. Bilo da se radi o idejama koje ste već dugo prihvaćali ili o novim koje ste upravo otkrili, možda ćete otkriti da se uvlače male sumnje koje će vam privremeno pokolebati vjeru. Međutim, ovo je zdrav razvoj. Malo sumnje s vremena na vrijeme može ukloniti koncepte koji ne rade za vas i potvrditi vaše uvjerenje u druge.

 

 

RIBE

Danas biste mogli naučiti nešto o prijatelju, što bi moglo biti prilično zbunjujuće. Mogla bi postojati mračna strana te osobe koje prije niste bili svjesni, a to bi moglo uzrokovati da se na neko vrijeme poželite povući i ponovno procijeniti svoju povezanost s tom osobom. Kada razmišljate o tome, zapamtite da svi imamo svoje mračne strane. Može li ono što ste otkrili jednostavno biti taj čimbenik, ili vam ovo ide previše dalje? Razmisli o tome!