TOKOM VIKENDA: Ribe saznaje nešto ŠOKANTNO, Ovnu će PROPASTI PLANOVI, Rak i Djevica RAZOČARANI, Lavu i Jarcu stiže POZIV i VIJEST

OVAN

Vanjske odgovornosti mogu privremeno ometati vaš ljubavni život. Možda ćete rano navečer osjetiti snažnu želju da se nađete s ljubavnim partnerom, ali okolnosti mogu zahtijevati da radite neparne sate. Ovo može biti frustrirajuće, jer ste se tome već dugo veselili, ali možete se naći sa svojim prijateljem kasnije navečer. Nemojte se bojati pitati. Većina ljudi razumije kada se pojave ovakve situacije.

 

 

BIK

Danas ćete vjerojatno smatrati da je vaša rutina previše dosadna za riječi, i možda ćete imati iznenadnu snažnu želju da se opustite i zaigrate ozbiljno. Ipak, možda ćete osjetiti privlačnost obveze. Ovaj konfliktni osjećaj trebao bi proći. Međutim, ako potraje i nakon današnjeg dana, možda ćete morati ponovno procijeniti određena područja svog života. Postoji mnogo prilika vani, a život je prekratak da biste zaglavili u situaciji koja vam ne dopušta da rastete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas biste se mogli osjećati posebno senzualno i strastveno, i poželjet ćete se naći zajedno s ljubavnim interesom. Međutim, druge odgovornosti bi vam mogle stati na put. To bi vam moglo pružiti savršenu izliku da utonete u mrak, ali nemojte upasti u ovu zamku. Sklonite se s puta s kojim god poslom se susrećete. Ili se možete dogovoriti da to završite sutra. Onda dogovorite vrući spoj!

 

 

RAK

Možda ćeš danas osjetiti malo razočaranja. Možda ćete na sve prepreke na koje naiđete na putu ka ostvarenju svojih ciljeva gledati kao na osobne neuspjehe, a ako to dopustite, ova ideja bi mogla ostati s vama tijekom dana. Pokušajte ostati objektivni i ne gubite iz vida veliku sliku. Nisi ni izgubio bitku – u najgorem slučaju, to je manji sukob! Velike su šanse da ćete, ako nastavite vrijedno raditi, ipak dobiti rat!

 

 

LAV

Danas bi vam mogao doći prilično obeshrabrujući telefonski poziv. To bi moglo donijeti vijest o zastoju u jednom od vaših projekata koji je samo privremen, ali unatoč tome frustrirajući. Vjerojatno ćete se morati pozabaviti nekim trivijalnim sitnim detaljima s kojima se radije ne biste zamarali, a to bi vam moglo oduzeti previše dragocjenog vremena. Držite se – i dalje vam ide! Ne dopustite da vas frustracije prevladaju.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM VIKENDA: Ribe saznaje nešto ŠOKANTNO, Ovnu će PROPASTI PLANOVI, Rak i Djevica RAZOČARANI, Lavu i Jarcu stiže POZIV i VIJEST

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top