OVOM znaku otkrit će se VELIKA TAJNA IZ PROŠLOSTI i veza bi vrlo lako mogla završiti…

OVAN

Prema ljubavnom horoskopu, pokušat ćete se udvarati svojoj dragoj i uglavnom uspjeti u takvim pothvatima, te tako usrećiti svoju voljenu sa sobom. Budući da će položaj planeta biti povoljan, stoga dobro iskoristite ovo povoljno vrijeme. Ako vam se netko sviđa na poslu, onda vam se savjetuje da se ovaj tjedan ponašate pristojno dok s njim/njom razgovarate. Tako je rečeno jer je moguće da ne želite reći nešto što će vam pokvariti ono što imate. Također, trebali biste održavati određenu distancu dok razgovarate s njim/njom. Zbog dobrog ponašanja vašeg supružnika ovog tjedna vidjet ćete pravu ljubav u partnerovim očima. Zbog toga ćete se činiti da ga više privlačite.

 

 

BIK

Ovaj tjedan možete razumjeti da je ljubav jedinstven osjećaj. Osjećat ćete se bliže svojoj voljenoj osobi, a također ćete s njim podijeliti svoje osjećaje. S druge strane, netko poseban može pokucati na vrata života samaca ovog horoskopskog znaka. Međutim, prije nego što krenete naprijed, pokušajte znati lojalnost. Oženjenim domorocima ovaj tjedan može donijeti povoljne ishode u vašem životu. U takvoj situaciji, ako ste bili upleteni u nesuglasice sa svojim supružnikom, tada ćete to moći prevladati u ovom trenutku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

U slučaju ljubavi, donošenje bilo kakve odluke tako što ćete postati pretjerano uzbuđeni ovaj tjedan može se pokazati štetnim za vas. U takvoj situaciji, ako ne želite dopustiti da se neka situacija pokvari, bilo bi vam bolje da ne donosite ishitrene odluke. Ovog tjedna shvatit ćete da ne samo vi nego i vaš partner također imate važan doprinos bračnom životu. Možda ćete se naći zarobljeni u problemu u kojem vaš partner može ići iznad vaših očekivanja i pomoći vam da se riješite tog problema.

 

 

RAK

Ovog tjedna neki bi ljubavnici mogli dobiti priliku vezati se za svog ljubavnika. Međutim, moraju pustiti svog ljubavnika da upozna obitelj i pokušati ih uvjeriti da prihvate vezu. Također, sugerira im se da budu ljubazni prema svima i da se ponašaju mudro. Tjedan će biti vrlo poseban s romantične točke gledišta jer će postojati nekoliko mogućnosti da vi i vaš supružnik imate intimnost u odsutnosti članova obitelji. Također, možda planirate uživati ​​u filmu dok jedete noću.

 

 

LAV

Ovaj tjedan morate podijeliti svoje osjećaje i razgovarati o svemu što se odnosi na prošlost sa svojim ljubavnikom. To će pomoći vašem ljubavniku da vas bolje razumije i time će vaša veza biti jača nego prije. Ovaj tjedan ćete uspjeti dobiti priliku da provedete vrijeme sa svojim partnerom. Također, možete donijeti odluku da imate dijete i u skladu s tim razmišljati o svojoj budućnosti.

 

 

DJEVICA

Ovog tjedna će vam bogatstvo biti naklonjeno i to će poboljšati vaš status i bit ćete hvaljeni utjecajem na osobe suprotnog spola. Također ćete primijetiti da će svi voljeti komunicirati s vama i podijeliti svoja iskustva. Ovaj tjedan, malo pozitivnosti i lijep osmijeh na licu vašeg supružnika pomoći će vam da se riješite svih tuga i boli. S tim u vezi, bit ćete skloniji imati više privlačnosti prema njima i to će vam donijeti nekoliko prednosti u vašem bračnom životu.

Nastavak na idućoj stranici…

OVOM znaku otkrit će se VELIKA TAJNA IZ PROŠLOSTI i veza bi vrlo lako mogla završiti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top