OVIM znacima NIJE SUĐENA SAMOĆA: Konačno je vrijeme je za veliku LJUBAVNU SREĆU!

OVAN

Romantika cvjeta za vas, možda nakon dugog razdoblja zastoja. Novi osjećaj stabilnosti i sigurnosti mogao bi se smiriti u ljubavnim odnosima, kao i bliskim prijateljstvima. Djeca bi također mogla biti izvor topline i zadovoljstva. Možda biste željeli usmjeriti dio ove rascvjetale pozitivne energije u neku vrstu kreativne aktivnosti, koja bi trebala još više povećati vaš osjećaj zadovoljstva i blagostanja.

 

 

BIK

Ovih dana ćete se ponovno osjećati kao čovjek. Odjednom se vaš um i srce povezuju, a vi imate kontrolu nad svojim postupcima i emocijama. Ovo bi bili  izvrstan dani da svoje misli iznesete na papir i vodite intimne razgovore s ljudima kojima vjerujete. Nalazite se na točki u kojoj ste u stanju shvatiti smisao zagonetki. Odjednom, problemi su kristalno jasni. Ne gubite ove fantastične dane – iskoristite ih u svoju korist. Osim toga, ljubav bi vas mogla prilično iznenaditi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovih dana biste mogli biti pravi društveni leptir. Mogli biste letjeti od prijatelja do prijatelja na zabavi ili druženju, čavrljati u oluji. Čut ćete vijesti od jedne osobe, a zatim ih, u sljedećem trenutku, prenijeti nekom drugom. Vaše će vještine ljudi biti jake i mogli biste se uvjeriti da ste sljedeći šarmantni princ! Uživajte u laganim razgovorima s drugima. Nemojte se iznenaditi ako vam osoba koju vrlo dobo poznajete izjavi ljubav.

 

 

RAK

Ovih dana nastavljate raditi prema cijenjenim ciljevima, karijeri i ostalom. Ljubavna pitanja mogu doći u prvi plan. Ako ste trenutno uključeni, neočekivani događaji u vašem životu mogli bi vas toliko približiti vašem partneru. Ako niste uključeni, mogli biste upoznati nekoga uzbudljivog, možda kroz neku vrstu grupnih aktivnosti. Također, dugogodišnji prijatelj bi vam se iznenada mogao pojaviti u novom svjetlu. Što god da je, očekujte zanimljiv razvoj događaja.

 

 

LAV

Možda ćete se osjećati malo u neskladu s nekima od svojih najmilijih. Mogli biste imati sukob mišljenja s roditeljima, a iskušenje bi moglo biti ulazak u dugu, dugotrajnu raspravu. Ili ste možda zabrinuti za svoju djecu i osjećate se kao da se ne ponašaju kako treba. Iako su sve vaše brige opravdane, planetarne energije mogle bi preuveličati vaše emocije. Stoga se pokušajte smiriti i staviti stvari u perspektivu.

 

 

DJEVICA

Dani bi trebali biti brzi. Vaša će intuicija biti na vrhuncu, a vi ćete se osjećati dobro zbog načina na koji stvari teku tijekom dana. Na poslu biste trebali biti u mogućnosti zadržati brz, odmjeren tempo. Napravit ćete puno stvari. Kod kuće će vaše emocije biti u skladu s vašim najmilijima, a vi biste mogli provesti ugodnu večer družeći se s njima.

Nastavak na idućoj stranici…

OVIM znacima NIJE SUĐENA SAMOĆA: Konačno je vrijeme je za veliku LJUBAVNU SREĆU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top