LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Decembar: Pripremite se za uživanje u običnom danu koji postaje poseban zahvaljujući partneru OVOG znaka…

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Decembar: Pripremite se za uživanje u običnom danu koji postaje poseban zahvaljujući partneru OVOG znaka…

8 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Nedavno ste se pokrpali s nekim u romantičnoj vezi. Ovu osobu poznajete dugo, ali sada ste zapanjeni kad vidite drugu stranu te osobe. Ne uspijeva razumjeti vaše težnje i ispuniti vaša očekivanja. Dajte mu malo vremena i on će djelovati zrelo, iako postupno, ali hoće.

 

 

BIK

Prošla afera može vas ponovno progoniti i to se ponavlja u redovitim intervalima. Ne činite se ranjivim na gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, možda ćete naići na lice koje vas podsjeća na zabavne dane iz prošlosti. S tom osobom možete posaditi sjeme uspješne veze, samo pričekajte da sjeme nikne u pravo vrijeme.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop  Vaš um je sada slobodan i spremni ste pronaći nekoga bez ružičastih naočala. Ne dopustite da vas poznati osjećaj neizvjesnosti dotakne i da vam ohladi kralježnicu. Ugazi nježno u bujne vrtove ljubavi. Romantika neće biti sparna, a vi ćete mirno boraviti u kući ljubavi i strahopoštovanja!

 

 

RAK

Koliko se trudite, vaš partner ne obraća pažnju na vas. Vrijeme je da ga/nju iznenadite svojim djelima. Dođite ranije kući danas i kuhajte za svoju bolju polovicu. Ukrasite sobu i zapalite svijeće. U zraku je ljubav. Pokažite svom partneru danas. Danas će sigurno razumjeti.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop Ljubav je u zraku, ljubav je u mislima. Zapravo ljubav je posvuda. Samo morate biti svjesni njegove prisutnosti. Napravite dječje korake i razgovarajte s prijateljima za savjet. Uz mnoge mogućnosti koje smo vidjeli danas, nemojte žuriti s skokom. Vaša šutnja privlači ljude. Mala enigma oko vašeg lika je primamljiva. Budi isti.

 

 

DJEVICA

Prepuni ste osjećaja. I možete naići na nekoga tko je gorljiv i strastven poput vas! Ne smijete se slagati s tom osobom! Dobit ćete samo razočaranje! Uostalom, slični se stupovi međusobno odbijaju. Zajašite sa svog visokog konja i pokušajte se povezati s ljudima koji su na istoj osnovi. Možda ćete čak i kasnije sklopiti poslovne saveze s njima!

VAGA

Ljubavni horoskop  Pravo je vrijeme da se poprave ograde i raščiste stari nesporazumi. Također se možete zbližiti s nekim od koga ste se prije udaljili. Postoji realna mogućnost da ćete susresti stari plamen i strast između vas će se ponovno rasplamsati. Balansiranje prošlih i sadašnjih odnosa danas može biti posebno zahtjevan zadatak.

 

 

ŠKORPIJA

Međusobno razumijevanje i tolerancija bitni su u svakom odnosu. Postavili ste svog partnera na pijedestal i sada će vam biti teško razumjeti ili oprostiti bilo kakav prijestup koji on/ona učini. Međutim, biti previše krut samo će prouzročiti jad svima. Morate biti malo suosjećajniji i s razumijevanjem ako želite pravu vezu.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop Pravo je vrijeme da planirate velike promjene pozitivne prirode u vašoj vezi. Spremni ste podići to na sljedeću razinu, ali morate napraviti prvi korak. Prirodno ste suzdržani i to je vašeg partnera ostavilo u mraku o vašem pravom osjećaju. Samo razotkrijte svoje srce i otkrit ćete da svo nepovjerenje nestaje iz vaše veze.

 

 

JARAC

Nesporazumi i nepotrebne prepreke zamagljivale su vaše osjećaje jedno prema drugome u nedavnoj prošlosti. Danas ćete se možda suočiti s događajem u kojem će sve takve sumnje biti odbačene, a prava, duboka i trajna priroda vaše predanosti jedno drugome će postati jasna. Svakako pokažite svoju zahvalnost. Vrijeme je savršeno za romantične geste kako biste izrazili svoje najdublje osjećaje.

 

 

VODOLIJA

Strast je red dana. Iznenadit ćete svog partnera ekstravagantnom i romantičnom gestom i za to ćete biti nagrađeni. Danas se osjećate vrlo velikodušno, kako u troškovima tako i u ljubavnom činu. Vaša priroda darivanja će izazvati strastven i sladak odgovor vašeg partnera. Pripremite se za uživanje u običnom danu koji postaje poseban zahvaljujući vašem vašem partneru i vama.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop  Romantični susreti danas su sasvim mogući. Iako stvari mogu potrajati da se poslože zbog određene nezrelosti i kod vas i kod vašeg partnera. Nemojte se osjećati nesigurno u partnerovu prošlost i ne dopustite da ego također bude osnova za nesporazume. Samo idite s tokom i sigurno ćete stvoriti čvršću vezu sa svojim partnerom.