LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. septembar: Pripremite se za uživanje u običnom danu koji postaje poseban zahvaljujući partneru OVOG znaka…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Nedavno ste se pokrpali s nekim u romantičnoj vezi. Ovu osobu poznajete dugo, ali sada ste zapanjeni kad vidite drugu stranu te osobe. Ne uspijeva razumjeti vaše težnje i ispuniti vaša očekivanja. Dajte mu malo vremena i on će djelovati zrelo, iako postupno, ali hoće.

 

 

BIK

Prošla afera može vas ponovno progoniti i to se ponavlja u redovitim intervalima. Ne činite se ranjivim na gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, možda ćete naići na lice koje vas podsjeća na zabavne dane iz prošlosti. S tom osobom možete posaditi sjeme uspješne veze, samo pričekajte da sjeme nikne u pravo vrijeme.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop  Vaš um je sada slobodan i spremni ste pronaći nekoga bez ružičastih naočala. Ne dopustite da vas poznati osjećaj neizvjesnosti dotakne i da vam ohladi kralježnicu. Ugazi nježno u bujne vrtove ljubavi. Romantika neće biti sparna, a vi ćete mirno boraviti u kući ljubavi i strahopoštovanja!

 

 

RAK

Koliko se trudite, vaš partner ne obraća pažnju na vas. Vrijeme je da ga/nju iznenadite svojim djelima. Dođite ranije kući danas i kuhajte za svoju bolju polovicu. Ukrasite sobu i zapalite svijeće. U zraku je ljubav. Pokažite svom partneru danas. Danas će sigurno razumjeti.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop Ljubav je u zraku, ljubav je u mislima. Zapravo ljubav je posvuda. Samo morate biti svjesni njegove prisutnosti. Napravite dječje korake i razgovarajte s prijateljima za savjet. Uz mnoge mogućnosti koje smo vidjeli danas, nemojte žuriti s skokom. Vaša šutnja privlači ljude. Mala enigma oko vašeg lika je primamljiva. Budi isti.

 

 

DJEVICA

Prepuni ste osjećaja. I možete naići na nekoga tko je gorljiv i strastven poput vas! Ne smijete se slagati s tom osobom! Dobit ćete samo razočaranje! Uostalom, slični se stupovi međusobno odbijaju. Zajašite sa svog visokog konja i pokušajte se povezati s ljudima koji su na istoj osnovi. Možda ćete čak i kasnije sklopiti poslovne saveze s njima!

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. septembar: Pripremite se za uživanje u običnom danu koji postaje poseban zahvaljujući partneru OVOG znaka…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top