VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP – Ovaj Vikend će biti PRAVA KATASTROFA za ljubavni život OVA 2 znaka…

LJUBAV ZA VIKEND:

OVAN

Možda ćete htjeti biti rezervirani zbog lošeg raspoloženja čak i kad ste sa svojom voljenom. Međutim, vaš inteligentni partner razumjet će vaše emocije i uspješno vas vratiti u svijet radosti. Rado ćete podijeliti stvari sa svojom voljenom osobom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Jedino zbog čega ćete se osjećati dobro je da će vam partner posvetiti svu pažnju i važnost. Dobra stvar je što ćete se osjećati sretno kad vam se voljena osoba približi i podijeli neke divne trenutke.

 

 

BLIZANCI

Vaš ljubavni život ostat će gotovo bez problema. Možda biste voljeli pokazati predanost, ali ostat ćete toliko zaokupljeni poslom da možda nećete pronaći kvalitetno vrijeme za svoju voljenu osobu. Međutim, to neće imati veliki učinak na odnos.

 

 

RAK

Vrijeme je za zabavu. Raspoloženi ste za upravljanje privatnim događajem u svom domu ili vrtu. Možda planirate izaći na zabavni program sa svojim voljenim. Druženje sa starim prijateljima potpuno će vas osvježiti.

 

 

LAV

Ovo bi mogli biti dani druženja sa obitelji ili možda čak prijateljima. S jedne strane ćete uživati, dok će vam  s druge strane sve to biti naporno. Dajte svom umu i tijelu odmor koji mu je potreban. Vjerojatno ćete od partnera dobiti emocionalnu podršku.

 

 

DJEVICA

Romantičan razgovor preko telefona s voljenom osobom ili razmjena nekoliko slatkih poruka učinit će da se osjećate u oblacima. Iako namjeravate oduševiti partnera emocijama, vaša će zrelost biti na kušnji. Emocionalni s praktičnim umom učinit će vas odgovornim partnerom.

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP – Ovaj Vikend će biti PRAVA KATASTROFA za ljubavni život OVA 2 znaka…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top