LJUBAVNI HOROSKOP za 9. septembar: Bivši partner OVOG znaka narušit će mir njegove sadašnje ljubavne veze i sve će se saznati…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Postoji jaka indikacija uplitanja treće strane u vašu romantičnu vezu. Vas ili vašeg partnera možda privlači druga osoba. Jedna od vaših prošlih ljubavi mogla bi ponovno ući u vaš život. Ometanje može čak doći od bliskih prijatelja ili roditelja bilo vas ili vašeg partnera. Potrebno je čvrsto stati jedni uz druge protiv svih.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Morate shvatiti da, iako može biti puno ljubavi, svaka veza treba raditi kako bi se održala. Jednostavno biti zaljubljen nije dovoljno; s vremena na vrijeme treba pokazati svoju ljubav. Već neko vrijeme ignorirate geste. Ako ovu sklonost ne otklonite odmah, vaš će partner početi misliti da ste izgubili interes i možda će početi tražiti negdje drugdje.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Danas ste osuđivački raspoloženi, a vaš romantični partner također nije izuzet. Vjerojatno ćete sjesti i kategorički razmotriti prednosti i nedostatke veze kako biste donijeli odluku hoćete li je nastaviti ili ne. U ovom računovodstvu također ćete vjerojatno podcijeniti svoje osjećaje ili ih čak potpuno izostaviti. Prije nego što danas donesete bilo kakvu odluku, potrebno je razmotriti svoje srce i emocije.

 

 

RAK

Danas vas očekuje veliko iznenađenje vašeg partnera. Očekujte ekstravagantne geste ili skupe darove i ovo je savršeno vrijeme da ponovno otkrijete svoju ljubav jedno prema drugom. Ako ste slobodni, možda ćete pronaći romansu koja cvjeta na nevjerojatnim mjestima, ali nemojte to zanemariti kao nevjerojatno. Šanse su da ćete pronaći ispunjavajuću vezu s ovog mjesta gdje nikada niste ni pomislili tražiti.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Romantika je u zraku. Vjerojatno ćete doći u kontakt s brojnim zanimljivim osobama i jedan od ovih sastanaka može dovesti do smislenijeg odnosa. Oni koji su već u vezi moći će obnoviti staru romansu intimnom večerom ili izlaskom. Vaš partner je možda zadnjih dana bio odvojen i otuđen, ali danas će se situacija definitivno popraviti.

 

 

DJEVICA

Od vas će se tražiti da svom partneru pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku. Možda ćete naučiti nešto što je potencijalno štetno, ali morate zapamtiti svoje prioritete i biti suosjećajni i uskoro ćete otkriti da je vaša veza zapravo postala jača. Ne osuđujte partnera prestrogo. Umjesto toga, potrebno je uho pune ljubavi da biste prebrodili ovu oluju u vašoj vezi.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. septembar: Bivši partner OVOG znaka narušit će mir njegove sadašnje ljubavne veze i sve će se saznati…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top