LJUBAV DO KRAJA SEPTEMBRA: Netko će se odlučiti na NOVI LJUBAVNI POČETAK jer je u vezi u kojoj ne voli dovoljno i ne osjeća se voljeno!

LJUBAV DO KRAJA SEPTEMBRA: Netko će se odlučiti na NOVI LJUBAVNI POČETAK jer je u vezi u kojoj ne voli dovoljno i ne osjeća se voljeno!

8 rujna, 2022 0 By Admin

VAGA

Dani su najpogodniji za počinak starih duhova jer katarzični utjecaji stupaju na snagu. Novi počeci su naznačeni na svim frontama. Možda ćete obnoviti svoje obećanje da ćete voljeti jedno drugo ili ćete možda upoznati nekoga tko će otvoriti novo poglavlje u vašem životu. Morate prepoznati što vas koči kako biste mogli otpustiti i krenuti naprijed prema novom životu.

 

 

ŠKORPIJA

Niste odvojili vrijeme za rješavanje trivijalnih pitanja. Stvari su se zakomplicirale i ne znate odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Do kraja mjeseca mogli biste se osjećati ugodno u društvu svog partnera. Oboje ćete se morate malo više potruditi i pokazati više razumijevanja.

 

 

STRIJELAC

Možda ćete naići na nekoga tko vas se prilično dojmio kao osoba, ali imate određena mentalna ograničenja. Želiš odabrati nekog na temelju onoga što ti sve nudi! Ali ljubav nije tako zahtjevna. Dakle, ako želite voljeti i želite biti voljeni, morate odustati od ove ideologije i vjerovati u dijeljenje!

 

 

JARAC

Susrest ćete se s nekim iz vaše prošlosti tko je bio u bliskoj vezi s vama. Ovaj sastanak zapravo može označiti novi početak, bilo promjenom dinamike vaše trenutne veze ili obnovom stare. Obratite pozornost na svoje osjećaje umjesto da ih prikrivate i uživat ćete u boljim danima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Pravo je vrijeme za romantiku. Morate pokazati svom partneru da njega/nju ili vezu ne uzimate zdravo za gotovo. Ovo je pravo vrijeme da se potrudite i razmazite svog partnera, a vaša veza može dosegnuti novi vrhunac samo romantičnom i intimnom večerom ili promišljenom gestom ili poklonom.

 

 

RIBE

Naredni period označava početak novog razdoblja razumijevanja i prilagodbe između vas i vašeg partnera. Sve zamke vezane uz vezu sada su uklonjene i oboje ćete se moći vidjeti u jarkom svjetlu, ali to će samo učiniti vašu ljubav jačom i trajnijom. Ovi dani će vam donijeti veliki optimizam.

Stranice: 1 2