Iako će po svemu ovo trebati biti tri najobičnija dana, ali OVIM znacima će ipak postati DANI ZA PAMĆENJE…

OVAN

Planetarna konfiguracija ukazuje na to da biste mogli iskusiti snažan intuitivan osjećaj o nekome koga poznajete. Može doći do spoznaje da ste s tom osobom vezani na posebno blizak način i da je poznajete na vrlo dubokoj razini. To može utjecati na vaš stav, koji, ako je prije bio udaljen, sada može postati mnogo bliži. Osjetit ćete toplinu koju prije niste primijetili.

 

 

BIK

Postoje određeni dani kada život sjedne na svoje mjesto na pedantno organiziran način koji očekujete. Današnja konfiguracija planeta može unijeti dašak kaosa u vaš ljubavni život. Možda niste sigurni kakvo je stajalište bilo kojeg od vas oko pitanja koje je posebno važno. Ni razmišljanje o tome neće pomoći. Morat ćete učiti iz sličnih slučajeva u prošlosti i koristiti svoju intuiciju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Mnogo dobrih osjećaja postaje očito između vas i vašeg partnera. Ako ste u posljednje vrijeme imali bilo kakvih poteškoća ili uzrujanosti, onda je ovo divno vrijeme da saslušate što jedno drugo ima za reći i da se popravite. Trenutačni nebeski aspekt stvara priliku da se približite jedno drugome i da ponovno uživate radeći stvari zajedno. Život je sladak.

 

 

RAK

Planetarna konfiguracija ukazuje da bi ovo mogao biti vrlo društveni dani s prijateljima. Čini se da ste trenutno vrlo popularni, a u vašim bliskim odnosima ima puno prirodne topline. Ako imate nešto za reći, učinite to danas jer je ovo pravi trenutak. Ne suzdržavajte se; govorite o tome kako se osjećate potpuno iskreno.

 

 

LAV

Ovo je dobro vrijeme za posjet online galerijama i umjetničkim izložbama ili možda posudbu fantastičnog filma s tom posebnom osobom. Planetarna konfiguracija donosi sve vrste kreativnih prilika u dan. Ljudi iz vaše prošlosti također mogu biti istaknuti i značajno pridonijeti užitku dana. Vrijeme je da zajedno radite stvari koje vas inspiriraju i vaše planove za budućnost.

 

 

DJEVICA

Planetarna konfiguracija omogućuje mirne dane kada možete uživati ​​u vremenu s prijateljima i voljenima, koliko god je to moguće. O svemu što planirate raditi zajedno vlada opuštena atmosfera i čini se da dogovori dolaze na svoje mjesto. Ako ste slobodni, prilike da upoznate pravu osobu mogu se pojaviti kroz program meditacije ili duhovne interese.

Nastavak na sljedećoj strani…

Iako će po svemu ovo trebati biti tri najobičnija dana, ali OVIM znacima će ipak postati DANI ZA PAMĆENJE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top