NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 09. do 16. Septembra: OVAJ znak će UŽIVATI cijelu sedmicu u ROMANTIČNIM TRENUTCIMA sa OSOBOM KOJU VOLI

OVAN

Pozovite svoje samopouzdanje i iskoristite svoju žarku, romantičnu inspiraciju već danas, jer bi vaš kreativni um mogao izvanredno maštovito pokrenuti aktualna ljubavna pitanja. Možete razmisliti o odijevanju kao što biste se zabavili na zabavnom festivalu. Ili možda imate nešto čarobno planirano. Na ovaj ili onaj način, dozvat ćete puno osmijeha svog ljubavnika ili partnera. Čini se da u ovom trenutku ističete odvažnu energiju, a njezino korištenje za poticanje ljubavne veze sada vam lako pada.

 

 

BIK

Čak i ako obično ne obraćate mnogo pažnje na svoje noćne snove, vaše trenutne ljubavne životne okolnosti mogle bi opravdati dobivanje dnevnika snova i zapisivanje nekih od njih. Previše sinkroniciteta i previše očiglednih znakova i tragova moglo bi značiti da vam planeti pokušavaju reći nešto o ljubavnim pitanjima. Čak i ako od toga još ne možete napraviti glavu ili rep. Uskoro će vaše tajanstvene vizije početi dobivati ​​više smisla, pa tako i vaš romantični svijet. Strpljenje je sada razboritost.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda vam neće biti očito zašto se osjećate tako iscrpljeno, osobito ako ste u zadnje vrijeme dobro spavali. Odvojite malo vremena da razmislite o nedavnim interakcijama s nekim koga volite, jer ispod površine vaših misli nešto mjehuri. Meditiranje o ljubavi unijet će jasnoću, a neko vrijeme nasamo pomoći će vam da pozovete pozitivnu energiju, što je važno razmatranje ako se planirate sastati s nekim koga volite. Prikupite ovu dobru energiju jer će vam trebati da nahranite svoj duh dok dijelite svoje najbolje s nekim koga volite.

 

 

RAK

Dobro je osjećati se produktivno rano ujutro, a na ovaj tjedan imat ćete mnogo energije da upravljate svime što vam padne na pamet. Kako dani odmiču, možda ćete poželjeti učiniti nešto uzbudljivije i shvatit ćete da je vrijeme da izvučete tu malu, crnu knjigu (ili svoj popis kontakata) i pozovete nekoga da vam se pridruži u nekoj prijeko potrebnoj zabavi. Ako postoji posebna prilika za dijeljenje s ljubavnikom ili partnerom, otvorite čep i proslavite. Ljubav će vam biti posebno ugodna, pa se upustite u neku slatku romansu, ako vam se ukaže prilika.

 

LAV

Jutro je prilagođeno romantičnom sanjarenju, jer primjećujete kako lako prelijećete iz jedne slatke fantazije u drugu. Možda ćete s vremenom početi prelaziti iz sanjarenja dok budete izlagali jedno inspirativno otkriće za drugim. Bez obzira želite li poboljšati trenutni ljubavni odnos, impresionirati novi ljubavni interes ili potpuno promijeniti pristup ljubavnim pitanjima, imat ćete epifanije. Ponesite bilježnicu kamo god išli, jer će kreativnost odigrati veliku ulogu u tome kako pristupite ljubavi. Stoga vjerujte svojoj mašti i dopustite joj da potakne vašu strastvenu svrhu.

 

 

DJEVICA

Ne znajući zašto, mogli biste se osjećati dodatno nervozno, počevši od trenutka kada se probudite, pa do mnogo kasnije u tokom dana. Moglo bi se osjećati kao da vam netko s kim ste u vezi ne daje mjesta za disati. Nešto što vam je prijeko potrebno. Srećom, ova nesigurna energija neće potrajati. Kako dani prolaze, osjećat ćete se mnogo bolje u svom ljubavnom životu. A možda ćete čak imati i neke kreativne ideje o specifičnoj, romantičnoj vezi. Međutim, ako vam je dobro oduzeti vrijeme da nahranite svoj duh, tada će vam svi koji vas iskreno vole, dati prostor koji vam je potreban.

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 09. do 16. Septembra: OVAJ znak će UŽIVATI cijelu sedmicu u ROMANTIČNIM TRENUTCIMA sa OSOBOM KOJU VOLI

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top