NEDELJNI HOROSKOP od 09. do 16. Septembra: Ova sedmica bit će ključna za OVE znakove. Krajnje je VRIJEME da im se POSREĆI!

OVAN

Možda ćete se suočiti sa stresom i raznim poteškoćama na putu, ali ovaj tjedan donosi pojačanje energije koju možete produktivno iskoristiti. Ne želite se zadovoljiti ograničavajućim vezama ili okolnostima i spremni ste srušiti zidove ako je potrebno pomaknuti se s mrtve točke koja crpi vašu životnu snagu.

Ispitivanje drugih je dobra ideja u tom trenutku. Ako ne razmišljate o nekome s kim radite i njegovim načinima, mogli biste naletjeti na situacije koje zahtijevaju još više uložene energije s vaše strane. Nosite se sa svojom odgovornošću, ali budite sigurni da znate što možete očekivati ​​i od svoje okoline. Intuicija ima što reći, a realni pogledi će vas smiriti.

Ovotjedna afirmacija: “Sve se događa u pravo vrijeme.”

 

 

BIK

Sahara je dovoljno velika da pokrije gotovo cijelu površinu SAD-a. Usporedbe bi vam mogle dati drugačiju predodžbu o tome koliko su određeni problemi veliki, ali neće pomoći vašem samouvjerenom pristupu problemu. Razmišljali ste o određenim stvarima naprijed-natrag, ali ni pretjerano razmišljanje nije pomoglo.

Možda ne trebate vršiti pritisak na rješenja koja će se ionako prirodno razviti s vremenom. Ne trošite energiju na ono što ne možete kontrolirati. Ako se naljutite na sebe jer podnosite nečiju ljubomoru ili negativnost, zapitajte se što ste uopće dobili od ove veze. Zahvalnost vas ne bi trebala dovesti do toga da razbijete svoje granice, ali treba ostati prisutna.

Ovotjedna afirmacija: “Poštujem svoja ograničenja.”

 

 

BLIZANCI

Imao si dobar plan. Pokvarilo se i sada se osjećate manje samouvjereno nego u prošlosti. Spremni ste izaći iz rutine, otpustiti se i promijeniti priču. Bilo bi šteta propustiti neke izvrsne prilike samo zbog sumnje u sebe ili negativnih uvjerenja koja stoje na putu. Umjesto brige, zabavite se usput.

Avantura tek počinje. Stvari koje je teško prihvatiti imaju svoje mjesto u puno većem redu. Udahnite, izdahnite i veselite se životnim iznenađenjima u bilo kojem obliku. Upravo ste tamo gdje vaša Duša trenutno treba biti.

Ovotjedna afirmacija: “Prihvaćam život.”

 

 

RAK

Ovo je kao tjedan završetka kada ste stvarno raspoloženi za početke. Nešto je isključeno ili preokrenuto naopačke, ali vaša kreativna energija je jaka i osjećat ćete se moćno kada uzmete stvari u svoje ruke. Nemojte davati previše moći drugim ljudima kada znate koliko možete biti stabilni za sebe.

Reaktivnost je pojačana emocijama koje su duboke i vrijedne. Dajte im prostora da zasjaju put i pokažu vam gdje više ne pripadate ili koji put osjećate tako željno slijediti. Dijelovi informacija koji nisu bili na mjestu i koji su učinili sliku zamagljenim počinju imati puno više smisla.

Ovotjedna afirmacija: “Vidim širu sliku.”

 

 

LAV

Moguće je uhvatiti besplatnu vožnju autobusom do IKEA trgovine u Švedskoj. Velike stvari zahtijevaju vrijeme i zahtijevaju poteze koji prihvaćaju pozitivnu energiju i vjeru ljudi. Čak i ako još niste stigli na svoje odredište, kada vama upravljaju vjernici i oni koji imaju viši cilj za traganjem, čini se da sve ima savršenog smisla.

Vrijeme prolazi, ali niste promijenili neke svoje obrasce i gurnuli još više problema u svoju fiziologiju. Čuvajte svoje tijelo, hranite se zdravo i dobro spavajte kako biste cijeli sustav okolnosti održali u jakoj i energičnoj atmosferi.

Ovotjedna afirmacija: “Pronalazim radost u jednostavnim stvarima.”

 

 

DJEVICA

Dobre ideje koje dolaze početkom tjedna mogu se raspršiti do kraja tjedna. Pazite da se ne oslanjate previše na svoj um i očekivanja koja ne odgovaraju vašim osjećajima. Ako se ne osjećate zadovoljni i sretni s određenim rješenjima, projektima i ljudima, možda biste trebali krenuti u smjeru koji više podržava.

Ako samokritičnost zavlada, zapitajte se gdje je njezina srž i zbog čega se osjećate neugodno. U svemiru savršenom kao što je naš, svi smo savršeni koliko trebamo biti. Podsjetite se da ste samo ljudi i težite stvarima u kojima ste dobri umjesto da se usredotočite na probleme.

Ovotjedna afirmacija: “Svemir je u savršenoj ravnoteži.”

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 09. do 16. Septembra: Ova sedmica bit će ključna za OVE znakove. Krajnje je VRIJEME da im se POSREĆI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top