Bit će ovo SAVRŠEN PERIOD za OVA 3 znaka, krenut će im na LJUBAVNOM, FINANCIJSKOM i POSLOVNOM PLANU…

Bit će ovo SAVRŠEN PERIOD za OVA 3 znaka, krenut će im na LJUBAVNOM, FINANCIJSKOM i POSLOVNOM PLANU…

2 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Svjesni pravila, ne želite više agresije u svom životu, ali osjećate potrebu da zaštitite ono što je sveto i iznimno vrijedno u vašem intimnom svijetu.

Provedite neko vrijeme kod kuće, sa svojom obitelji, skuhajte ukusan obrok i uživajte u trenutku. Treba stvoriti mirnu i radosnu energiju prije nego što neki veliki projekti dođu u fokus.

 

 

BIK

Čini se kao da ste bili ljuti da zaštitite svoje granice i zaštitite sebe, gdje te ograde više nisu potrebne. Ipak, davanje druge šanse treba biti oprezno i ​​širom otvorenih očiju kako se stari uzorci ne bi na kraju vratili baš onako kako ste mislili da ste ih ostavili.

Niste raspoloženi za eksperimentiranje s novim izvorima prihoda ili profesionalnim smjerovima, ali trebate hobi i naučiti nešto novo. Svježa energija može imati svoj poticaj ako počnete učiti novi jezik ili započnete novi tečaj koji vam donosi radost.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Shvaćate da ne možete biti sretni ako svaki dan radite u okruženju koje vas ne podržava i na poslu koji ne volite raditi. Vaša produktivnost mogla bi se suočiti sa značajnim padom ako ste spremni na promjenu radnog mjesta ili promjenu cjelokupnog profesionalnog smjera.

Ne ograničavajte svoje mogućnosti i sanjajte. Ovo je vrijeme da zaronite u svoj unutarnji svijet i provjerite sve opcije, moguće i nemoguće, da vidite koji cilj najbolje odgovara vašem autentičnom Ja.

 

 

RAK

Neka vaše srce pronađe mir s vašim umom umjesto da se gurate predaleko i racionalizirate ono što osjećate već neko vrijeme. Potrebna vam je iskrenost prema sebi kako bi vaš emocionalni svijet mogao voditi put, a vaš um vas štitio dok se krećete.

Sve u vašem svijetu ima svoju funkciju i svoju trenutnu razinu funkcionalnosti i produktivnosti. Da biste bili istinski autentični i kreativno izrazili sebe, trebat će vam uspostavljena unutarnja ravnoteža.

 

 

LAV

Čini se da vam sukob između emocija i razuma oduzima sposobnost jasnog prosuđivanja, ali previše se pričalo o stvarima kojima biste se trebali baviti u ravnoteži sa sobom. Nemojte širiti informacije koje nisu obrađene i pritajite se neko vrijeme dok ne budete sigurni u svoj sljedeći korak.

Uvijek postoji više rješenja za svaki problem, ali trebate jedno koje je u skladu s vašom osobnošću i vašim potrebama. Nemojte biti prestrogi prema sebi ako put sada nije lako vidjeti.

 

 

DJEVICA

Mogli biste otkriti skriveni plamen tamo gdje ne očekujete da će biti. Odnosi s suprotnim spolom mogu postati prezirni prema nečijim putevima, jer bitke s egom i inteligencija stoje na putu ljubavi i veza za kojima vaša Duša žudi.

Provedite vrijeme u kontaktu s prirodom, u pokretu i slobodno se usredotočite na svoje tijelo i način na koji dišete. Najvažnije informacije iz vašeg unutarnjeg svijeta doći će kroz vašu fiziologiju. Slušaj pažljivo.

VAGA

Razmislite o vlastitoj vrijednosti i načinu na koji je drugi ljudi percipiraju. Nema više mjesta za usporedbe i potrebno vam je svoje posebno mjesto u životima onih koji vas vole. Ako vam nešto nije u skladu sa životom koji želite živjeti, mogli biste spontano nastaviti dalje.

Tajne treba čuvati ako unose magiju u vaš život, ali vaši prioriteti moraju biti u skladu s vašim stvarnim željama. Ne možete živjeti u dva smjera odjednom, iako mislite da je to za vas prirodan način djelovanja.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ste izgubili bitku ili se nosili s određenim kašnjenjima, ali ideal kojim se vodite je plemenit i neće vam biti žao općeg odaziva u bilo kojoj situaciji u kojoj ste ostali dostojanstveni.

Zapitajte se jesu li određeni problemi počeli tamo gdje nikada niste gledali umjesto da ponavljate isti obrazac misli uvijek iznova. Možda još uvijek nemate neke odgovore koji su vam potrebni da biste krenuli dalje.

 

 

STRIJELAC

Emocije dolaze i odlaze koliko god mogu. Niste sigurni koje ćete obraditi ili zadržati, a koji su spremni biti pušteni zauvijek. Ako vam treba više slobode, mogli biste se skrivati ​​od vlastitog unutarnjeg svijeta ako stvari postanu preintenzivne, a vaše misli previše nametljive.

Razmislite o svom budućem odmoru, mjestima koja biste željeli posjetiti i novim horizontima koji vas već neko vrijeme zovu. Nemate razloga ostati zaglavljeni na mjestu koje se ne osjeća dobro kada su neka vrata ispred vas otvorena.

 

 

JARAC

Prošlost nije tako pozitivna i sanjiva kao što se ponekad čini. Nostalgija ne pokazuje pravu sliku i bez stvarnosti u vašem umu, ne možete izliječiti srce od prošlih rana.

Uzevši sve u obzir, mogli biste se naći na boljem mjestu nego što ste ikada prije bili. Koliko god neka pitanja bila teška, tijekom godina ste postigli nevjerojatan napredak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ako se osjećate naivno ili preopterećeno, vrijeme je da napravite korak unatrag i pristanete na svoje emocionalne potrebe prije nego što požurite progovoriti. Bez obzira na komentare ili prosudbe koje dolaze od drugih, morate stajati na svome i djelovati u skladu s vlastitim unutarnjim vodstvom, a to može biti teško ovih dana.

Pronađite trenutak za uživanje, učinite nešto što će vam pomoći da se opustite, a ako postanete tjeskobni, dišite, meditirajte i opustite svoje tijelo dok se ne osjećate u miru s tim gdje danas stojite. Može potrajati, ali isplatit će se.

 

 

RIBE

Slika se još razjašnjava, ali komunikacija vas neće daleko odvesti. Najbolje je zasad šutjeti o svojim namjerama i planovima, barem dok ne budete sigurni da su postavljeni pravi temelji. Nema razloga da ukaljate vlastitu budućnost pokušavajući nekome dati povjerenje i moć nad svojom.

Samoća je važna, a položaj planeta mogao bi izazvati nostalgiju i osjećaje koji su zatrpali veze koje su se pretvorile u razočaranje.