Bit će ovo SAVRŠEN PERIOD za OVA 3 znaka, krenut će im na LJUBAVNOM, FINANCIJSKOM i POSLOVNOM PLANU…

OVAN

Slika se još razjašnjava, ali komunikacija vas neće daleko odvesti. Najbolje je zasad šutjeti o svojim namjerama i planovima, barem dok ne budete sigurni da su postavljeni pravi temelji. Nema razloga da ukaljate vlastitu budućnost pokušavajući nekome dati povjerenje i moć nad svojom.

Samoća je važna, a položaj planeta mogao bi izazvati nostalgiju i osjećaje koji su zatrpali veze koje su se pretvorile u razočaranje.

 

 

BIK

Muški stanovnici Sjedinjenih Država i dalje se po zakonu moraju registrirati u vojsci u roku od 30 dana od svog 18. rođendana. Svjesni pravila, ne želite više agresije u svom životu, ali osjećate potrebu da zaštitite ono što je sveto i iznimno vrijedno u vašem intimnom svijetu.

Provedite neko vrijeme kod kuće, sa svojom obitelji, skuhajte ukusan obrok i uživajte u trenutku. Treba stvoriti mirnu i radosnu energiju prije nego što neki veliki projekti dođu u fokus.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Čini se kao da ste bili ljuti da zaštitite svoje granice i zaštitite sebe, gdje te ograde više nisu potrebne. Ipak, davanje druge šanse treba biti oprezno i ​​širom otvorenih očiju kako se stari uzorci ne bi na kraju vratili baš onako kako ste mislili da ste ih ostavili.

Niste raspoloženi za eksperimentiranje s novim izvorima prihoda ili profesionalnim smjerovima, ali trebate hobi i naučiti nešto novo. Svježa energija može imati svoj poticaj ako počnete učiti novi jezik ili započnete novi tečaj koji vam donosi radost.

 

 

RAK

Shvaćate da ne možete biti sretni ako svaki dan radite u okruženju koje vas ne podržava i na poslu koji ne volite raditi. Vaša produktivnost mogla bi se suočiti sa značajnim padom ako ste spremni na promjenu radnog mjesta ili promjenu cjelokupnog profesionalnog smjera.

Ne ograničavajte svoje mogućnosti i sanjajte. Ovo je vrijeme da zaronite u svoj unutarnji svijet i provjerite sve opcije, moguće i nemoguće, da vidite koji cilj najbolje odgovara vašem autentičnom Ja.

 

 

LAV

Neka vaše srce pronađe mir s vašim umom umjesto da se gurate predaleko i racionalizirate ono što osjećate već neko vrijeme. Potrebna vam je iskrenost prema sebi kako bi vaš emocionalni svijet mogao voditi put, a vaš um vas štitio dok se krećete.

Sve u vašem svijetu ima svoju funkciju i svoju trenutnu razinu funkcionalnosti i produktivnosti. Da biste bili istinski autentični i kreativno izrazili sebe, trebat će vam uspostavljena unutarnja ravnoteža.

 

 

DJEVICA

Čini se da vam sukob između emocija i razuma oduzima sposobnost jasnog prosuđivanja, ali previše se pričalo o stvarima kojima biste se trebali baviti u ravnoteži sa sobom. Nemojte širiti informacije koje nisu obrađene i pritajite se neko vrijeme dok ne budete sigurni u svoj sljedeći korak.

Uvijek postoji više rješenja za svaki problem, ali trebate jedno koje je u skladu s vašom osobnošću i vašim potrebama. Nemojte biti prestrogi prema sebi ako put sada nije lako vidjeti.

Nastavak na idućoj stranici…

Bit će ovo SAVRŠEN PERIOD za OVA 3 znaka, krenut će im na LJUBAVNOM, FINANCIJSKOM i POSLOVNOM PLANU…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top