Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 7. septembar

Danas ne samo da imamo naše prekrasno Sunce u Djevici, već nas je počastila i prisutnost Venere u Djevici, a ovaj događaj donosi sreću u ljubavi za tri horoskopska znaka.

Ova linija tranzita doista je dar za Bika, Djevicu i Strijelca, jer ljubav nije samo ‘u zraku’ već je spremna da je doživimo u potpunosti i sretno.

Iako možda još uvijek osjećamo toplinu ljeta, svi imamo osjećaj da se stvari u astrologiji počinju mijenjati.

Osjećamo da nam dolaze hladniji mjeseci i na nekoj psihičkoj razini počinjemo se pripremati za to da se ušuškamo, ostanemo na mjestu i osjećamo se ugodno u svojim domovima.

Isti se osjećaj proteže i na temu ljubavi, budući da je sada vrijeme kada se počinjemo željeti skrasiti. Kako ljeto blijedi, želimo se etablirati u svojim odnosima, jer postoji nešto u nama što doslovno ne želi ‘ostati na hladnom’.

I tako, za vrijeme Venere u Djevici, počevši od 7. septembra, i mi počinjemo žudjeti za čvrstoćom veze.

Međutim, određeni znakovi zodijaka možda su odustali od toga za sada jer je cilj Venere u Djevici pronaći partnera, skrasiti se i osjetiti blaženstvo postojanja u zadovoljnoj, sretnoj romantičnoj vezi.

Ova tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi 7. septembra:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Septembar uvijek ima dobar učinak na vas, jer potiče vašu želju da budete uključeni, zaradite novac i radite na ‘onome što slijedi’ u kontekstu vaše veze. Tijekom Venere u Djevici, vi i vaša osoba ćete shvatiti da postoji još jedan prag koji morate prijeći, a to je onaj koji vas dvoje zbližava.

Želite li ‘ići tamo’? Čini se da vi, a isto tako i vaš partner.

Tijekom ove sezone, posebno uz pomoć Sunca u trigonu Mjeseca na vašoj strani, dobit ćete uvid u ono što vi i vaš partner možete učiniti, i sve će izgledati obećavajuće, ako ne i potpuno uzbudljivo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pišete knjigu svog života i volite imati takvu kontrolu. Ovo je vrlo pozitivno razdoblje u vašem životu, i iako ste možda prezaposleni u drugim područjima, čini se da vaš ljubavni život napreduje i ostaje sretan.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 7. septembar

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top