LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Decembar: Jedna ljubav će danas nažalost završiti. Iako, to može biti samo privremeno…

LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Decembar: Jedna ljubav će danas nažalost završiti. Iako, to može biti samo privremeno…

6 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Izađite i učinite nešto avanturističko sa svojom dragom osobom danas. Što god da radite, trebalo bi biti fascinantno! To će unijeti malo lakoće u napetu situaciju između vas i vašeg partnera. Lako ćete prenijeti partneru svoja nova iskustva i osjećaje.ᅠᅠ

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda će se neke promjene pojaviti u umu vašeg partnera. Možda će htjeti usvojiti avanturistički pristup životu, a to će uključivati ​​nekoliko eksperimenata kako bi postigao svoj željeni cilj. Možda ćete čak morati promijeniti svoje prehrambene navike ili mjesto stanovanja. Samo pazite da kontrolirate svoj smijeh nad bilo čim novim što vaš partner pokušava učiniti!

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Danas se u vašoj vezi mogu pojaviti nesporazumi. Vjerojatno ste postupili iz dobrih namjera, ali niste uspjeli uzeti u obzir sve implikacije vaših postupaka za druge uključene. Rezultat je da će vaš partner na vaše čiste motive gledati prilično drugačije. Trebat će vam puno strpljenja da riješite ovu situaciju.

 

 

RAK

Svi ste spremni za novi početak u vašoj vezi. Ovo može imati oblik otpuštanja stare veze koja vam je prestala funkcionirati već neko vrijeme. Ili ćete možda odlučiti obnoviti svoje napore i unijeti novu romantiku u svoju postojeću vezu. Puni ste energije i spremni ste svoj ljubavni život podići na višu razinu.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Možete skupiti hrabrost da važnoj osobi date do znanja osjećaje koje gajite prema toj osobi. Iskoristite najbolje prilike koje vam se mogu pojaviti. To je dan kada se dopuštate da idete sa strujom. Možda vas mnoge druge stvari ne zabrinjavaju, krivite svoje zvijezde.

 

 

DJEVICA

Vaš bi vas partner danas mogao iznenaditi. Čežnji i samoći će doći kraj. Možda želite napraviti korak dalje u svojoj vezi, ali uvijek pitajte partnera jer to mora biti obostrano. Pronašli ste svoju ljubav nakon mnogo truda, stoga nemojte žuriti. Oko vašeg partnera vlada zloglasni zrak.

 

VAGA

Ljubavni horoskop: Teško je to podnijeti, ali možda ćete morati! Karte pokazuju neslaganje s današnjim partnerom ili čak razdvojenost ako se situacija pogorša. Ali to će biti privremeno ako budete skloni zadržati hladnoću. Ne dopustite da vaš ego preuzme kontrolu nad vama. Bolje je da odete i razriješite nesporazum s partnerom i stavite sve probleme na kraj jednom zauvijek.

 

 

ŠKORPIJA

Dan je posebno povoljan za druženje s roditeljima. Ako ste u posljednje vrijeme bili prezaposleni, onda je ovo najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će znatno ublažiti vaš stres. Uključite svog partnera u posjet roditeljima ili braći i sestrama i pogledajte kako se razvija topli obiteljski provod. Ako ste slobodni, već danas preko roditelja možete upoznati posebnu osobu.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop: Ako ne budete oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati kako svojim osjećajima tako i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste trebali imati svog partnera u povjerenju u vezi profesionalnih stvari koje vas muče.

 

 

JARAC

Dan će biti stabilan što se veza tiče. Moći ćete uživati ​​u mirnom i kontemplativnom vremenu sa svojim partnerom. Odvojite vrijeme da uživate u onome što imate. Sudjelovanje u običnim kućanskim poslovima može stvoriti razinu zadovoljstva u vašoj vezi koja će vam dati osjećaj sreće i obnoviti vašu ljubav.

 

 

VODOLIJA

U ovom trenutku možete se prepustiti ljubavnim užicima uglavnom! Netko je vruć i prisan u blizini i jednostavno mu ne možete odoljeti! Ali budite oprezni, zabranjeno voće je teško probavljivo! Pobrinite se da nemate nikakvih posljedica koje proizlaze iz ove vaše zabavne i vesele avanture.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE

Ljubavni horoskop: Danas će vam trebati puno strpljenja da se nosite sa svojim partnerom. Nemojte se baviti svakim problemom jer će to narušiti mir i sklad u vašoj vezi. Čak i manje nesuglasice i zanemarivi problemi mogu prerasti u velike probleme. Tišina će danas biti zlatna. Samo budite smireni i vjerujte u urođenu snagu vaše veze i i ova će faza proći.