LJUBAV do KRAJA SEDMICE: Ljubavni status OVOG znaka se mijenja, a OVOM znaku će SRCE BITI SLOMLJENO…

LJUBAV do KRAJA SEDMICE: Ljubavni status OVOG znaka se mijenja, a OVOM znaku će SRCE BITI SLOMLJENO…

10 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav do kraja sedmice: Mogli biste osjetiti puno aktivnosti i brbljanja u svom životu, a možda biste i uspjeli u ovom okruženju. Ono što će biti frustrirajuće jest ako vaš ljubavni interes nekako zakorači između vas i svega što se događa. Bilo da vam namjerno stoje na putu ili samo žele malo više vaše pažnje. Možda ćete morati zadovoljiti svoje i vlastite potrebe. Iako možda ne cijenite odgodu, pokušajte voditi srcem.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubav do kraja sedmice: Danas vas ne privlači mnogo romantične energije, što bi bio dobar dan za rješavanje vašeg trenutnog pogleda na ljubav. Ako ne odvojite vrijeme za ugađanje u ovaj dio sebe, lako je samo nastaviti s kretanjem. Međutim, ono što vam je u jednom trenutku bilo važno u vezi, možda se više i ne odnosi, a stvari koje prije nisu činile razliku, mogle bi sada biti jako važne. Nemojte svom srcu učiniti medvjeđu uslugu donoseći odluke za svoju budućnost koje se temelje na vrijednostima iz vaše prošlosti.

 

 

BLIZANCI

Ljubav do kraja sedmice: Mogli biste osjetiti snažnu želju da stavite sebe i svoje srce da svi vide, a to možda nije tipično za vas. Ako želite privući nekoga novog u svoj život, iskoristite ovu priliku da izađete iz sjene. Dopustite da vaša osobnost i talenti zasjaju. Čekanje da vas netko primijeti moglo bi potrajati vječno. Stoga ustanite i privucite pozornost na svoj način. Čak i ako imate predanog partnera, pokazivanje zabavne strane može vam pomoći da sada udahnete svjež život vašem partnerstvu.

 

 

RAK

Ljubav do kraja sedmice: Malo tišine s nekim posebnim ili čak zdravo vrijeme samo za sebe moglo bi učiniti čuda za vaše srce upravo sada. Ako ste vi i voljena osoba u posljednje vrijeme imali užurban raspored, napomena da se privatno ponovno povežete kao par može pomoći da se sve vrati u ravnotežu. No, ako se ljubav više osjećala kao borba, bez obzira jeste li u vezi ili ne, svakako, dajte si malo prostora. Ponekad nam samo treba pauza kako bismo se mogli bolje vratiti u život i zavoljeti stvari.

 

LAV

Mogli biste se zadržati na razmišljanjima o bivšem ljubavniku i odnosu koji ste dijelili. Iako mogu biti uključeni neki teški osjećaji, ovdje se radi više o dobrim stvarima koje ste imali zajedno, pa se pokušajte sjetiti razloga zbog kojih vam je bilo stalo do te osobe kada ste to činili. Ta sjećanja mogu biti i znak nečeg dubljeg što se događa, pa ako ste još uvijek u kontaktu s ovim bivšim, možda biste ga htjeli pozvati. Mogli biste otkriti nešto što vam daje novu perspektivu.

 

 

DJEVICA

Ljubav ima svoju cijenu. U pravom odnosu nagrade daleko nadmašuju taj trošak, ali ponekad uložite sve što imate i završite u stečaju. Određena osoba danas se može činiti posebno primamljivom, a iako biste htjeli uskočiti u sve ono što ne nudi bez pitanja, bilo bi pametno razmisliti je li ta osoba zaista vrijedna vašeg vremena i emocija. Koliko god se činili uzbudljivima u ovom trenutku, realan pogled na to što će vam donijeti u život, može vas natjerati da dvaput razmislite o tome koliko ste spremni uložiti.

VAGA

Lako je razviti “tip” kada su u pitanju ljubavni interesi ili odnosi, posebno za znak poput vas. Međutim, kada se ograničite samo na tu vrstu osobe ili iskustva, vi se odvajate od ogromne količine ljubavnog potencijala! Ako vam priđe netko za koga inače ne biste htjeli, ili ako vaš partner predloži ideju ili aktivnost koja vam zapravo nije na putu, pokušajte to učiniti! Otvaranje ovih vrata moglo bi pustiti mnogo više ljubavi u vaš život.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Možda imate čudan osjećaj da se u vašem romantičnom svijetu upravo događa nešto važno ili utjecajno. Vjerojatno ste u pravu. Ali vjerojatno vam to pada na pamet dok razmišljate o nekim snažnim osjećajima. Iako približavanje snažnim emocijama nije svojestveno vama najdraža stvar, sada biste zaista mogli razviti svoj pogled na ljubav ako imate hrabrosti pogledati u sebe i biti iskreni prema sebi. Prepoznavanje vlastitog srca i onoga što mu je potrebno prvi je korak prema pronalaženju ljubavi koju želite.

 

STRIJELAC

Iako vam romantična veza ne može uvijek biti prioritet broj jedan u životu, možda ćete je sada morati pomaknuti na vrh popisa. Iako ste vi i vaša voljena osoba bili fokusirani na druge stvari, nedostatak pažnje prema vašem partnerstvu vjerojatno je izmakao stvari. Možda niste u neskladu, ali se možda i ne povezujete pa se potrudite provesti neko vrijeme zajedno u pronalaženju. Povratak na istu stranicu može učiniti da se sve osjeća stabilnije i sigurnije.

 

 

JARAC

Sada imate priliku pokazati kakve divne stvari možete donijeti u vezu. Umjesto da ostanete na plitkom kraju bazena za sastanke ili da idete zajedno sa svojim partnerom, stavite sebe i svoje srce da ih vide. Ono što imate za ponuditi sada bi moglo izgledati jako privlačno. Stoga to svakako pokažite! Vaši napori mogli bi se zaista isplatiti.

 

VODOLIJA

Ako nemate pojma što želite od ljubavi ili odnosa u budućnosti, nemoguće je znati kakve biste odluke trebali donijeti ovdje i sada. Iako nije uvijek lako odrediti vaše romantične ciljeve ili želje, stvari se mogu učiniti malo jasnijima nego inače. Razmišljanje o vašim mislima i osjećajima ili čak njihovo usmjeravanje u nešto umjetničko poput slikanja ili poezije, zapravo može dovesti do boljeg razumijevanja vaših želja i potreba. Što više smjera imate, veća je vjerojatnost da ćete stići na odredište.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Romantične stvari mogle bi vas odvratiti od planova, na dobro ili na zlo! Možda uživate u mirnijem raspoloženju, ali ćete se morati suočiti s naletom ljubavne energije. Ovo bi moglo biti nešto dobro. Na primjer da vas netko poseban pozove na spontani spoj. Ali to bi moglo biti i frustrirajuća situacija u vezi koja zahtijeva vašu energiju i pažnju. Pokušajte biti više proaktivni nego reaktivni. Ali oprostite svojim osjećajima ako vam se srce trgne.