Evo kome će ova tri dana donijeti VELIKE LJUBAVNE PROBLEME i BRIGE, a kome ispunjenje LJUBAVNOG SNA!

OVAN

Svakako je vrijeme kada su partnerstva, odnosi i susreti s ljudima snažno naznačeni. Imat ćete mnogo prilika za interakciju s drugima i razmjenu ideja s njima. Također ćete otkriti da možda postoji jedna osoba s kojom se posebno osjećate, netko zbog koje se osjećate jako dobro. Bilo da se radi o ljubavi ili prijateljstvu, uživat ćete u kontaktu.

 

BIK

Raspored planeta znači da će vaš društveni život biti ugodno drugačiji. Što se tiče ljubavi i romantike, nikako nećete moći odrediti što je iza sljedećeg ugla. Moglo bi se dogoditi doslovno sve. Ako tražite nekoga posebnog, nemojte često posjećivati ​​uobičajena mjesta; umjesto toga, budite spremni otići negdje sasvim drugačije, jer bi to moglo dovesti do mnogih novih i uzbudljivih prilika.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Kolega bi vas mogao iznenaditi na poslu u roku od nekoliko dana, baš tamo gdje niste očekivali da bi se mogla dogoditi romansa. Trenutni nebeski aspekt ukazuje na to da imate prilično intenzivnu privlačnost s kojom se možete boriti. Ako se i vi osjećate na isti način, ovo će izvrsno uspjeti i oboje možete odjahati u zalazak sunca. Ako ne, možda ćete imati problem natjerati svog obožavatelja da se drži podalje.

 

RAK

Ljubav bi vas mogla sustići danas dok se brinete o prijatelju ili članu obitelji koji je pod lošim vremenom. Možda želite nekoga razveseliti, ali izađite s osjećajem da ste jako razveseljeni. Možda ćete naići na nekoga koga ste već sreli, možda prijatelja iz stare škole, a prošlost je nekako relevantna. Čini se da oboje uspostavljate trenutni odnos, a budućnost se odjednom čini mnogo svjetlija.

 

LAV

Astralna konfiguracija ukazuje na to da vam se otvaraju neke uzbudljive nove mogućnosti u smislu ljubavi i romantike, ali stvarno zahtijeva da promijenite svoj stav na jedan ili dva značajna načina. Možete početi odmah tako što ćete odrediti da ćete nekoliko stvari učiniti drugačije. Počnite s pregledavanjem svog ormara i sastavljanjem na nove i originalne načine.

 

DJEVICA

Nebeska konfiguracija ukazuje na to da vas čekaju dani prave strasti i romantične ljubavi. Vi i ljubavni interes mogli biste otkriti nove visine u vašoj vezi kroz isprobavanje nečeg drugačijeg zajedno. Ako tražite romantiku, bilo gdje povezano s putovanjima, sportom, kockanjem, filozofijom ili kazalištem bit će izvrsno okruženje za zabavu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Evo kome će ova tri dana donijeti VELIKE LJUBAVNE PROBLEME i BRIGE, a kome ispunjenje LJUBAVNOG SNA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top