DNEVNI HOROSKOP za 7. septembar: Oblak briga je iznad glave OVOG zodijaka, ali do kraja dana rješit će velik dio problema..

dnevni horoskop

OVAN

Dnevni horoskop: Danas se nećete osjećati previše raspoloženo. Ovo raspoloženje može biti zbog nekog određenog. Možda zbog situacije vezane za ljubav i voljene osobe. Međutim, vaša ljubavna veza dobro napreduje i nemate razloga za brigu.

 

 

BIK

Kratko putovanje bi moglo biti na pomolu danas. Prije nego što nastavite, možda ćete biti prisiljeni promijeniti svoj plan puta. Ako niste previše zadovoljni novim rasporedom i odlučite se držati svojih prvobitnih planova, vjerojatno ćete se na kraju dana osjećati uznemireno, nelagodno. Bilo bi bolje da se pomirite s promjenama koje su potrebne, a zatim se pozitivno potrudite da putovanje učinite ugodnim i plodonosnim.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Zbog nepredvidivih promjena raspoloženja, stalno ćete se uhvatiti u dvojbi. To će biti uzrok velikog psihičkog stresa. Svoju tjeskobu možete smanjiti razgovorom o svojim problemima s članovima obitelji i stručnjacima. Danas morate voditi računa o svom zdravlju.

 

 

RAK

Dan za prepuštanje fantaziji. Vaše ideje će biti fantastične. Vaš status i prestiž rastu. Ljudi će pohvaliti vaš trud i rad. (Vaš trud će biti cijenjen). Dan kreativnosti i uspjeha.

 

 

LAV

Dnevni horoskop: Očekuje vas dan izazova. Suočavat ćete se s određenim napetostima i problemima, no to ne znači da nećete moći uspješno završiti sav svoj posao. Vaš osobni život će se odvijati kao i obično, no očekivanja od vas na poslu će se povećati. Morate održavati ravnotežu između svog doma i radnog mjesta.

 

 

DJEVICA

Djeca će danas biti vrlo cijenjena u učionici i izvan nje. Vaše će logičke sposobnosti će postati jače. Savjetujemo da ostanete mirni i uživate, bez obzira na to što se događa tijekom dana. Dan je predviđen za uživanje i zato nemojte dozvoliti da vam ništa i nitko ne pokvari sreću. A bit će onih koji će pokušati.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 7. septembar: Oblak briga je iznad glave OVOG zodijaka, ali do kraja dana rješit će velik dio problema..

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top