Zvijezde za OVA 3 znaka donose NESTVARNA IZNENAĐENJA – Velika SREĆA u najavi…

OVAN

Dok zamišljate svijet u određenoj boji, čini se da stvari funkcioniraju drugačije, a vrijednost se stalno oduzima nekome tko bi trebao biti nagrađen. Ipak, na vama nije da se borite za druge u bilo kojoj situaciji. Bilo bi pametnije naučiti ih kako se boriti za sebe.

 

 

BIK

Ne vjerujete baš onome što netko govori, ali nemate izbora i morate pažljivo slušati, čitati između redaka i tumačiti stvari na svoj način. Zdrav razum će vas spasiti od pogrešaka koje ste nekad činili. Vjerujte i svom osjećaju.

Postoji točka jasnoće negdje usred vaših vlastitih misli. Ne trebate nikoga da vam pokaže put. Sve se već nalazi u vašem unutarnjem svijetu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Htjeli biste pokazati kako se osjećate, dijeleći svoje emocije sa svijetom. Ali ono što je osobno ostaje skriveno od očiju i pokazano samo onim nekoliko bliskih osoba s kojima se osjećate dovoljno intimno. Nemojte se tjerati da rušite vlastite granice. Oni su tu da vas čuvaju.

Dok poštujete svoju potrebu da ostanete zaštićeni i vjerni svom unutarnjem svijetu kada vas upozorava na opasnost, mogli biste otkriti da svijet može biti izuzetno siguran kada odlučite voljeti sebe i svoje srce. On zna što je, a što nije dobro za vas.

 

 

RAK

Niste raspoloženi provjeravati kako gomila reagira na vaše priče i život. A ako nema interesa za vaš posao, osjećat ćete se još bolje nego da vam je život pod svačijim ogledalom.

Ne pričajte previše, gledajte svoja posla i budite oprezni okružujući se ljudima koji razumiju vašu poziciju i žele vas podržati umjesto da vam govore samo iza leđa.

 

 

LAV

Situacije koje se čine tajanstvenim ipak nisu toliko komplicirane. Ali rješenja i objašnjenja neće doći tako lako kao što bi trebali. Nemojte kopati previše i predaleko kada imate izbor gledati svoja posla i slijediti jednostavniji put na kojem su informacije koje imate dovoljne za sljedeći korak.

Neki ljudi nisu tu duže i neće ostati u vašem životu čak i ako se jako potrudite držati ih se. Pustite, dajte slobodu ne samo drugima, već i sebi, svjesni da imate brojne razloge da se osjećate dobro u svojoj koži.

 

 

DJEVICA

Prijateljstva bi se mogla pokvariti i mogli biste se razočarati nečijim postupcima ili njihovim izborom da ne izaberu vas. Usporedbe neće uspjeti, a ako netko ne poštuje ili ne prepoznaje vašu vrijednost, možda je vrijeme da krenete dalje i pronađete odnose koji bolje odgovaraju vašoj pravoj vrijednosti i osobnosti.

Neki će se scenariji pokazati čak i boljima nego što ste zamišljali ako samo vjerujete u najbolje ishode i podsjetite se osjećaja vašeg stvarnog, autentičnog putovanja.

Nastavak na idućoj stranici…

Zvijezde za OVA 3 znaka donose NESTVARNA IZNENAĐENJA – Velika SREĆA u najavi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top