Vaš NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI od 05. do 11. Septembra: 6. Septembar bit će ključan za OVAJ znak po pitanju poslovnih promjena i puno većeg financijskog primanja!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 6. rujna

Svemir vas podsjeća da već imate svu snagu koja vam je potrebna da krenete naprijed. Dok se Hiron u vašem horoskopskom znaku usklađuje sa Sjevernim čvorom u Biku, vrijeme je da prestanete tražiti izvan sebe sretne slučajeve ili odgovore i umjesto toga iskoristite vlastito unutarnje znanje.

Hiron je u vašem horoskopskom znaku i podsjeća vas da sve što tražite izvan sebe već imate. Ono što sada trebate učiniti je početi slušati jer će uskoro doći vrijeme da nešto poduzmete.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 6. rujna

Krenite putem čak i ako ne znate kamo će vas odvesti. Sjeverni čvor u vašem horoskopskom znaku traži od vas da imate povjerenja u to kako se stvari odvijaju čak i ako to nema smisla. Morat ćete shvatiti da put koji vodi do veličine nikad nije onaj koji se može planirati.

To nije onaj koji možete vidjeti ili čak moći isplanirati. Umjesto toga, morat ćete vjerovati da ste dovedeni ovdje do ovog trenutka i reći da, čak i ako za to nema logičnog razloga. Svemir ima velike planove za vas, pa budite otvoreni prema njima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 6. rujna

Vrijeme je da raščistite što je to što cijenite kako biste mogli početi privlačiti više toga kako Venera ovog tjedna prelazi u Djevicu. Vrijednost je često povezana s financijama, ali za vas ona zapravo traži od vas da razmislite o onome što vam je najvažnije.

To bi moglo značiti manji prihod ako ste u mogućnosti imati više vremena za obitelj, ili čak mogućnost putovanja i samo slobodu općenito. Razmislite o tome što vam je potrebno da biste napredovali, a ne samo preživjeli, tako da možete biti sigurni da je to upravo ono o čemu će vam biti riječi u sljedećem poglavlju.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan u tjednu: subota, 10. rujna

Pun Mjesec u znaku Riba osvjetljava vašu sposobnost da se otrgnete od stagnacije i napravite skok kako biste naučili nešto novo. Uvijek će postojati razlog za to. Uvijek će postojati niti logike koje prijete snu ili čak nadi. Ali morate vjerovati u sebe.

Koliko god žudjeli da znate da se drugi slažu i vjeruju u vas, ako to ne učinite za sebe, onda neće biti važno tko će drugi. Nemojte si čak ni dopustiti da tražite razlog zašto ova nova ideja neće uspjeti. Od ovog trenutka nadalje, uspjeh je jedina opcija.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan u tjednu: petak, 9. rujna

Merkur se danas okreće retrogradno u Vagi naglašavajući vašu sposobnost komuniciranja i korištenja riječi kako biste stvorili upravo ono što želite. Vi ste vatreni znak, tako da je akcija mjesto gdje puštate korijenje. Krećete se odlučno i nastojite stvoriti malo pljuska gdje god pođete.

Ali, ovaj tjedan će tvoje riječi biti tvoja umjetnost. Upotrijebi ih. Prepoznajte njihovu moć. I pobrinite se da što god radite više ne sputavate svoju istinu ili svoje osjećaje. Vratite se sebi i uvidite da strah uvijek drži podalje samo ono što najviše želite, a sada odlučite stvoriti sve o čemu ste ikada sanjali.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan u tjednu: srijeda, 5. rujna

Uz povratak Venere u vaš horoskopski znak, vrijeme je da se usredotočite na poboljšanje financijskih pitanja. Venera nije samo ljubav, ona je i planet koji vlada financijama i nekretninama. Možda je vrijeme za preseljenje ili još jednu prilagodbu u vašem životu koja će vam donijeti više prihoda.

Čak i ako se nedavno niste mučili, još je vrijeme da sagledate svoju širu financijsku sliku i provjerite ulažete li u ono od čega želite da se vaša budućnost uistinu sastoji. Svaki izbor, koliko god mali bio, bitan je. Stoga se pobrinite da se odnose na ono što vam je najvažnije.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Vaš NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI od 05. do 11. Septembra: 6. Septembar bit će ključan za OVAJ znak po pitanju poslovnih promjena i puno većeg financijskog primanja!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top