Vaga – ima DUŠU ANĐELA, ali više nikome NE DOZVOLJAVA da ju ISKORIŠTAVA i MANIPULIRA sa njom!

Vaga – ima DUŠU ANĐELA, ali više nikome NE DOZVOLJAVA da ju ISKORIŠTAVA i MANIPULIRA sa njom!

28 veljače, 2023 0 By Admin

Nitko nema dušu kao ovaj znak. Uvijek u svakom trenutku će nesebično dati sve što može i pomoći svakome u svakom mogućem trenutku. Ako ju povrijedite, tada će postati opasna. Vrlo je društvena osoba koja voli komunikaciju i svima je spremna uvijek dati sve što je u njenoj moći.

Vaga ne dozvoljava da ju netko iskorištava ili manipulira sa njom. Ukoliko osjete da ih netko namjerno iskorištava, spremne su na duplo jači ,,udarac” sa kojim će dokazati da se sa njima ne može postupati na takav  način.

Uvijek nude iskrene namjere, ali isto tako očekuju ih i od svojih prijatelja i općenito od drugih. U prijateljstvu sa njima sve mora biti čisto i transparentno, tek tada se odnos može nastaviti tamo gdje je i započeo. Najveća značajna karakteristika za ovog znaka je odanost.

Oni su pravi primjer odane osobe. Takvoj osobi se u povjerenju može reći gotovo sve. Nikada neće izdati osobu sa kojom je u dobrim odnosima. Dat će sve od sebe kako bi pokrenuli stvari na bolje ukoliko je to potrebno. Zato su mnogo prihvaćeni od strane osoba do kojih im je stalo.

Svi se mogu pouzdati u njihovu dobrotu i poštenje. Vrlo su nadareni u poslovnom smislu, jer su mnogo toga u stanju učiniti i ostvariti neke nove ciljeve. Prema svakom poslu prilaze jednako, a to je velika ozbiljnost prema radu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nije površna te sve što započnu odrade kako treba i po pravilima. Probleme rješava postepeno, a nove projekte odrađuje onako kako on misli da je najbolje  u toj situaciji. Organizacija posla je također glavna odlika ovog znaka. Vaga zna kako…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2