Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 6. septembra

Što ovaj dan čini tako posebnim?

Zvijezde su čule naš poziv i sada nam prenose čudesne i snažne tranzite Mjeseca u kvadratu Neptun i Mjeseca u trigonu Venera.

Uglavnom,  ako smo samci i već smo zainteresirani za nekoga ili smo trenutno uključeni u već uspostavljenu vezu, suđeno nam je da doživimo jako dobar dan ispunjen ljubavlju i ljubaznošću.

Mjesec će biti u kvadratu s Neptunom koji uvijek dolazi s dobrim vijestima, budući da obično djeluje bez intuitivne strane.

Neptun nam pomaže da ostanemo pozitivni. Ostavite vrijeđanje i loš stav za drugi dan; danas se radi o nadi, akciji, entuzijazmu i pozitivnim rezultatima.

A s Mjesecom u trigonu Venera u igri, znamo da će svi ti pozitivni rezultati biti pod kišobranom ljubavi.

Pronaći ćemo nove i zanimljive ljude s kojima ćemo se danas uključiti, kao i imati priliku raditi na odnosima koje je potrebno prilagoditi.

Za parove koji su dugo zajedno, danas će doći do osjećaja novosti i osvježavajućeg novog pogleda na stare teme.

Bilo da smo samci ili u partnerskoj vezi, današnji dan svima nam donosi lagodan temperament i sposobnost da prihvatimo da nije sve izgubljeno.

Danas se ne događa nabrijana negativnost. Danas je za pozitivne tragače, one koji znaju da će ‘sve biti u redu’.

Evo što čeka tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 6. septembra:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Vjerojatno je i krajnje vrijeme, mislite, jer vjerujete da ste potpuno na začelju kada je ljubavna sreća u pitanju. Osjećate da bi vam dobro došlo malo sreće kada je u pitanju vaš ljubavni život, a bit će vam drago znati da vam Mjesec u trigonu Venera, Ovan, čuva leđa.

Bilo da se radi o tome da konačno pokrenete tu određenu temu ili jednostavno nešto skinete s uma, uživat ćete u svemu što vi i vaš partner radite danas, jer ćete vidjeti da oboje to radite s ljubavlju i poštovanjem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Utjecaj Neptuna dobro funkcionira i s vama, jer vas dovodi u kontakt s onim što nazivate ‘vrijednim’ u svom ljubavnom životu, a kako sada stoji, vi cijenite osobu s kojom ste, a to vam daje nadu za budućnost.

Danas nema neprijateljstva ili ljutnje; slobodni ste voljeti i slobodni ste primati ljubav i to je dobar osjećaj.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 6. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top