TOKOM SEDMICE: Blizancima stresni dani, Lavu, Vagi i Škorpiji neće biti lako, Riba nemirna, a OVA 2 znaka će biti u sedmom nebu od sreće!

TOKOM SEDMICE: Blizancima stresni dani, Lavu, Vagi i Škorpiji neće biti lako, Riba nemirna, a OVA 2 znaka će biti u sedmom nebu od sreće!

9 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Tokom sedmice: Vaša razina mašte i inspiracije bi trebala raditi na vrlo visokoj razini, pa ako ste planirali započeti novi umjetnički projekt, ovo su dani za to. Vjerojatno ćete se također osjećati prilično intuitivno, stoga nemojte biti iznenađeni ako primijetite da se oštro prilagođavate mislima, osjećajima, potrebama i željama drugih, čak i stranaca. Vaš viši um vrlo je blizak vašem svjesnom umu. Iskoristite to maksimalno!

 

 

BIK

Grupa s kojom ste povezani mogla bi vas zamoliti da se pobrinete za nekoliko zadataka. To može uključivati ​​telefoniranje, obavljanje zadataka ili oboje. Vaša energija i entuzijazam su visoki, pa su ovo dobrii  dani da dokažete koliko je vaš rad vrijedan i koliko ste učinkoviti. Ipak, pazite da ne preuzimate previše. Nećete pomoći nikome ako se umorite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Važni projekti, bilo oni povezani s poslom ili osobni, možda će trebati biti dovršeni kako bi se ispunio rok ili obećanje. To bi moglo zahtijevati puno mentalnog i fizičkog napora s vaše strane, što bi se moglo pokazati pomalo stresnim. No, drugi bi mogli pomoći. Za vas je vrlo važno zapamtiti da se krećete. Ako radite kada ste iscrpljeni, rezultati vam se možda neće svidjeti.

 

 

RAK

Možda će vam uskoro doći dugo očekivani odmor. Proučavanje putopisnih knjiga moglo bi biti na vašem dnevnom redu za danas. Mogli biste provesti velik dio svog dana u dogovoru, telefoniranju, ispunjavanju papirologije i obavljanju zadataka. Možda ćete morati postaviti brigu o kućnim ljubimcima ili biljkama za svoju odsutnost. Uzbuđenje je veliko, a isto tako i entuzijazam. Imate puno čemu se veseliti, stoga izađite i proslavite! Zabavi se!

 

 

LAV

Ovo bi se moglo pokazati kao vrlo naporni dani. Netko vama blizak mogao bi doći k vama po savjet kako upravljati svojim resursima, možda zbog uspjeha koje ste imali u prošlosti. Ovo bi moglo oduzeti više vremena nego što ste planirali, ali ćete uživati ​​u pomaganju svom prijatelju. Informacije dobivene s televizije ili novina mogle bi donijeti novo zanimanje u vaš život i potaknuti vas na istraživanje na tu temu.

 

 

DJEVICA

Društveni događaji, vjerojatno povezani s obitelji, bi vam mogli oduzeti mnogo vremena. Oni mogu uključivati ​​izlete, možda u parkove ili druga rekreacijska područja. Uživat ćete, ali možda ćete razmišljati o drugim stvarima, možda projektima u kojima ste uključeni. Mogli bi se održati neki poticajni razgovori s nekom vama bliskom osobom. Do kraja dana vaš bi um mogao ići tisuću milja na sat. Svakako se malo razgibajte kako biste mogli spavati.

VAGA

Vaš dom bi mogao biti poput  stadiona s puno ljudi koji dolaze i odlaze i puno aktivnosti koje se odvijaju unutar same kuće. Telefon bi mogao zvoniti i bez veze. Možda se pitate hoće li vaš razum ostati netaknut, ali izdržat ćete to bez da poludite. Problem je u tome što bi moglo biti toliko stimulacije da ćete biti previše spremni za spavanje. Prošećite prije spavanja.

 

 

ŠKORPIJA

Ovo će vjerojatno biti naporni i prilično kaotični dani. Možda ćete se naći da provodite puno vremena vani. Možda ćete morati obaviti puno zadataka i vidjeti veliki broj ljudi. Prijatelj bi mogao biti s vama. Možda će biti potrebno obaviti telefonske pozive kako bi se dogovorili za buduće događaje, a netko bi vam mogao oduzeti previše vremena pozivanjem za razgovor. Tempirajte se!

 

 

STRIJELAC

Ovih dana biste se trebali osjećati vrlo energično, i fizički i psihički, i vjerojatno ćete se osjećati prilično tjeskobno zbog neke fizičke aktivnosti. Otiđite na trening ako imate vremena ili u kratku šetnju ako nemate. Vjerojatno ćete puno vremena potrošiti radeći na izazovnim zadacima koji održavaju vaš um aktivnim. Do večeri bi trebali biti prilično raspoloženi. Opustite se uz čašu vina i gledanje omiljenog videa.

 

 

JARAC

Mnogo fizičke i mentalne energije bi se moglo usmjeriti u nekakve umjetničke projekte. Vaša intuicija je prilično naglašena, pa možda instinktivno znate što osjećaju prijatelji, ljubavnici i djeca prije nego što vam kažu. Također biste mogli pokupiti puno njihovih tjeskoba. Morat ćete se malo opustiti. Idite na trening, a zatim idite na koncert ili sportski događaj. Zaslužuješ malo zabave!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Neka dosadna papirologija u vezi s novcem, koju ste možda odgađali, možda bi trebala biti izvršena baš danas. Možda će trebati platiti račune, staviti depozite u banku i otvoriti nove račune. Mogli biste provesti neko vrijeme u formuliranju novih planova za budućnost. Ovo će vam vjerojatno oduzeti puno vremena, ali ipak će vam biti dovoljno da odete u kupovinu i obavite nekoliko potrebnih kupnji. Prijatelji bi vas mogli pratiti. Uživati!

 

 

RIBE

Vaša razina fizičke i mentalne energije bi trebala biti vrlo visoka, pa biste se mogli osjećati nemirno. Kao rezultat toga, mogli biste svoje poslijepodne i večer provoditi vani, kupovati, posjećivati ili pohađati tečajeve ili predavanja. Mogle bi se održati neke poticajne rasprave. U nekom trenutku, možda ćete se diviti parku ili vrtu. Ne pokušavajte učiniti previše i uživajte u danima.