TOKOM SEDMICE: Blizancima stresni dani, Lavu, Vagi i Škorpiji neće biti lako, Riba nemirna, a OVA 2 znaka će biti u sedmom nebu od sreće!

OVAN

Vaša razina mašte i inspiracije bi trebala raditi na vrlo visokoj razini, pa ako ste planirali započeti novi umjetnički projekt, ovo su dani za to. Vjerojatno ćete se također osjećati prilično intuitivno, stoga nemojte biti iznenađeni ako primijetite da se oštro prilagođavate mislima, osjećajima, potrebama i željama drugih, čak i stranaca. Vaš viši um vrlo je blizak vašem svjesnom umu. Iskoristite to maksimalno!

 

 

BIK

Grupa s kojom ste povezani mogla bi vas zamoliti da se pobrinete za nekoliko zadataka. To može uključivati ​​telefoniranje, obavljanje zadataka ili oboje. Vaša energija i entuzijazam su visoki, pa su ovo dobrii  dani da dokažete koliko je vaš rad vrijedan i koliko ste učinkoviti. Ipak, pazite da ne preuzimate previše. Nećete pomoći nikome ako se umorite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Važni projekti, bilo oni povezani s poslom ili osobni, možda će trebati biti dovršeni kako bi se ispunio rok ili obećanje. To bi moglo zahtijevati puno mentalnog i fizičkog napora s vaše strane, što bi se moglo pokazati pomalo stresnim. No, drugi bi mogli pomoći. Za vas je vrlo važno zapamtiti da se krećete. Ako radite kada ste iscrpljeni, rezultati vam se možda neće svidjeti.

 

 

RAK

Možda će vam uskoro doći dugo očekivani odmor. Proučavanje putopisnih knjiga moglo bi biti na vašem dnevnom redu za danas. Mogli biste provesti velik dio svog dana u dogovoru, telefoniranju, ispunjavanju papirologije i obavljanju zadataka. Možda ćete morati postaviti brigu o kućnim ljubimcima ili biljkama za svoju odsutnost. Uzbuđenje je veliko, a isto tako i entuzijazam. Imate puno čemu se veseliti, stoga izađite i proslavite! Zabavi se!

 

 

LAV

Ovo bi se moglo pokazati kao vrlo naporni dani. Netko vama blizak mogao bi doći k vama po savjet kako upravljati svojim resursima, možda zbog uspjeha koje ste imali u prošlosti. Ovo bi moglo oduzeti više vremena nego što ste planirali, ali ćete uživati ​​u pomaganju svom prijatelju. Informacije dobivene s televizije ili novina mogle bi donijeti novo zanimanje u vaš život i potaknuti vas na istraživanje na tu temu.

 

 

DJEVICA

Društveni događaji, vjerojatno povezani s obitelji, bi vam mogli oduzeti mnogo vremena. Oni mogu uključivati ​​izlete, možda u parkove ili druga rekreacijska područja. Uživat ćete, ali možda ćete razmišljati o drugim stvarima, možda projektima u kojima ste uključeni. Mogli bi se održati neki poticajni razgovori s nekom vama bliskom osobom. Do kraja dana vaš bi um mogao ići tisuću milja na sat. Svakako se malo razgibajte kako biste mogli spavati.

Nastavak na sljedećoj strani…

TOKOM SEDMICE: Blizancima stresni dani, Lavu, Vagi i Škorpiji neće biti lako, Riba nemirna, a OVA 2 znaka će biti u sedmom nebu od sreće!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top