STRIJELAC – Nitko mu NEMA PRAVO SUDITI, a posebno oni koji ga NE POZNAJU, jer NITKO NE ZNA kroz šta je SVE PROŠAO u ŽIVOTU!

STRIJELAC – Nitko mu NEMA PRAVO SUDITI, a posebno oni koji ga NE POZNAJU, jer NITKO NE ZNA kroz šta je SVE PROŠAO u ŽIVOTU!

21 veljače, 2023 0 By Admin

Nema sumnje da je Strijelac jak i snažan kao stijena, ali isto tako činjenica je da ga život nije nikada mazio. Baš naprotiv… Život mu je često posut trnjem i vraški se masu puta morao teškom mukom izboriti za komadić sreće. Strijelac nije osoba koja će kukati i jadati se. On sve nosi u sebi, trpi i nosi se s tim najbolje kako zna i umije.

Rijetki su oni u koje Strijelac ima veliko povjerenje i kome može reći što ga muči i tišti. Upravo zato on smatra da mu nema pravo nitko suditi za ništa, jer nitko ili gotovo nitko ne zna što je sve prošao kroz život i sa čime se sve morao suočiti.

Posebno je osjetljiv kada mu sude oni koji ga uopće ne poznaju ili koji ga tek površno poznaju. Strijelac nije takva osoba. On nikome ne sudi, jer poučen sa svojim iskustvom, isto tako zna da svatko ima neki svoj težak životni put za koji samo on zna.

Strijelac je čvrstog karaktera i nije osoba koja će se prepustiti tuzi i problemima, pa kako bude. Ne, baš naprotiv… On se bori i ne prepušta se da ga slome problemi i tuga. On je definitivno čovjek koji je zaslužio svu sreću ovog svijeta. Ali nažalost, tuga je često stanovala ispod njegovog krova.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Strijelac nije sanjar i ne zanosi se maštanjem, posebno za one stvari ili situacije za koje već unaprijed zna da su nemoguće ili gotovo nemoguće. Nije on uvije…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2