ŠKORPIJA se VIŠE nikome NE OPRAVDAVA i nikome NE POLAŽE RAČUNE, jer drugi ionako vjeruju u ono što žele vjerovati, a ne u ISTINU!

ŠKORPIJA se VIŠE nikome NE OPRAVDAVA i nikome NE POLAŽE RAČUNE, jer drugi ionako vjeruju u ono što žele vjerovati, a ne u ISTINU!

12 veljače, 2023 0 By Admin

Prije sve Škorpija je jako dobra osoba i često ju dobrota košta u životu. Ona je u svakom slučaju zaslužila malo više sreće u životu nego što ima. Ona je osoba koja se u životu morala sama za sve izboriti. Ne samo što zna da ništa ne pada sa neba, nego isto tako, ona nije osoba koja čeka da joj netko nešto da.

Ne srami se ni jedne vrste posla ako je posao pošten i pošteno plaćen. Škorpija zna da  će imati samo ono što sama postigne sa svojom upornošću, radom, trudom i sa svojih deset prstiju. Škorpija je isto tako osoba koja voli pomagati drugima. Njena pomoc drugima ne iziskuje nikakve protuusluge ili ništa slično.

Njoj je dosta da vidi sjaj i sreću u oku onome kome je pomogla i jedno skromno “hvala”. Najčešće Škorpija ne ovisi o nikome. Samostalna je, sposobna i neovisna. Živi onako kako želi, živi onako kako smatra da je ispravno. Svjesna je da ponekad napravi i poneku grešku, ali sve je to život.

Na kraju krajeva, ne postoji osoba na svijetu koja nije pogriješila. Zato se ona nikome ne opravdava i nikome ne polaže račune. Uostalom, njene greške i posljedice grešaka će snositi samo ona i nitko drugi. Škorpija jako voli društvo. Društvena je osoba i rado viđena u društvu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ali isto tako ima potrebu da povremeno provodi vrijeme sama sa sobom daleko od svih, svega i svačega kako bi obnovila svoju energiju i snagu i posložila eventualni nered u glavi. Škorpija je osoba koja…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2