OVAJ zodijak će biti SRETNIJI NEGO IKAD ako prijeđe preko svog PONOSA i INATA…

OVAJ zodijak će biti SRETNIJI NEGO IKAD ako prijeđe preko svog PONOSA i INATA…

29 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Dobar je dan biti zahvalan na ljubavi u svom životu. Ponekad, kad ispred vas prođe svjetlucava smetnja, možda ćete se zapitati jeste li u životu napravili pravi romantični izbor. No, na današnji dan možda ćete se osjećati samopouzdano da svoju ljubavnu lađu usmjeravate u pravom smjeru, na sreću. Vrijeme je da vjerujete svom srcu po pitanjima ljubavi, pogotovo ako vaša intuicija trenutno glasno izgovara DA.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovo je dan. Čekali ste savršeno vrijeme da izrazite točno ono što osjećate prema nekome posebnom u svom životu. Bez obzira na to prosipate li srce ovoj osobi licem u lice, u pismu ili videu, budite što autentičniji dok se otvarate i dopuštate joj da vidi vašu istinu. Zaslužujete prenijeti ono što osjećate na način koji će se čuti, razumjeti i prihvatiti. Vaš duh je odvažan: Ovo ste shvatili!

 

 

BLIZANCI

Možda će vam se činiti da vaš ljubavni život već neko vrijeme juri u traci kaosa, ali na današnji dan zvijezde traže da se krenete sporim trakama, radi sebe. Dajte svom umu i srcu malo prostora za razmišljanje o trenutnim romantičnim okolnostima, jer ćete upravo u ovom plutajućem sanjarenju pronaći najbolju inspiraciju za sljedeće. Baš kao i kad spavate, možete stvarno sanjati samo ako nađete prostora i vremena za to. Ovo je vaš današnji zadatak: Sanjajte o ljubavi koju želite za sebe. Jasno ju zamislite i ne štedite detalje. Ovo je vaš prvi korak prema istinskom očitovanju.

 

 

RAK

Iako ne prihvaćate uvijek romantične reflektore kada vas obasja pažnja drage osobe, danas postaje očita, a ako ste pametni, pružit ćete joj priliku koju zaslužuje. Ovo nije vrijeme da ostanete u pozadini ili sjedite sa strane. Romantika vas zove i imate moć i potencijal da svoje sanjarenje pretvorite u stvarnost – samo ako shvatite koliko je doista bliska manifestacija. Omogućite nekome tko vam se sviđa da vidi koliko ste posebni.

 

LAV

Dobar je dan za raščišćavanje stvari prije nego što krenete u nove romantične avanture. Željni ste nastaviti sa svojim snovima o ljubavi, ali možda postoji nešto povezano s vašom romantičnom prošlošću što danas zahtijeva vašu pažnju. Možda osjećate da će vam razgovor s bivšom radi zatvaranja pomoći da nastavite dalje: što god to bilo, osjećat ćete se mnogo lakše prelazeći u budućnost ako znate da ste se prvo časno bavili nekim poslom. Oslobodite se svega što vas opterećuje. Ljubav žudi da sada leti slobodno!

 

 

DJEVICA

Vaš je trenutak da lutate, stoga se nemojte zbog toga osjećati loše. Posjedujete prilično očitu glad za romantičnim istraživanjem i spremni ste odvojiti posao u korist romantične avanture – dobro za vas! Netko poseban može vas inspirirati da se preselite iz svoje zone udobnosti ili možda osjećate potrebu da se približite nekome tko je previše sramežljiv da vas zamoli da lutate s njim. Ljubav sada ima tragove, pa si dopustite da se na njih usredotočite i pritom se zabavite!

VAGA

Možda ćete doći u napast da ispričate malu bijelu laž novom ljubavnom interesu, pogotovo ako mislite da će vam to dati neke bodove. Prije nego što se zaletite, zapitajte se želite li zaista započeti novu vezu pod lažnim izgovorom. Imate prirodni šarm i autentičnu energiju koji su sami po sebi sjajni, pa se klonite bilo kakvih laži. Najveća pozitivna strana ovoga je da ako ljubav cvjeta doista, znat ćete da je to trebalo biti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Druženje s ljubavnim interesom ovih dana može započeti lijepo i prijateljski, ali nešto se može iznenada promijeniti, pa će vaš romantični spoj izgledati kao sukob. Ako se to već dogodilo, ovo je vaša prilika da dođete do dna i shvatite zašto se ovaj problem stalno puzi. Introspekcija može biti izazovna, osobito u ljubavnim pitanjima. No nakon što primijenite praktičnost zaštitnog znaka na ovo pitanje, pronaći ćete rješenje potrebno za promjenu vaše romantike na bolje.

 

STRIJELAC

Kad se radi o vašim romantičnim istraživanjima, osjećat ćete se kao da imate Midasov dodir. Sav veliki posao koji ste radili na sebi ili u svojoj vezi čini da se osjećate kao najsretnija osoba na svijetu. Učinite sve što možete da povećate ovaj duboki osjećaj ispunjenosti, osobito ako izlazite iz romantične suše. Magija ljubavi je svuda oko vas, stoga se potrudite uživati ​​u ovoj prilici za zadovoljstvo.

 

 

JARAC

Ne bojte se zatražiti pomoć od partnera danas u teškoj obiteljskoj situaciji. Iako biste radije razdvojili svoj romantični i obiteljski život, mogli biste se trenutno osjećati ljepše uz podršku partnerai Srećom, vaš bi partner mogao djelovati kao tajno oružje u tom pitanju, nudeći nepristranu perspektivu i neprocjenjivu podršku. Bez obzira na to kako se stvari odvijaju, utješite se znajući da ćete imati koristi od dijeljenja svog iskustva s onim koga volite.

 

 

VODOLIJA

Vaše svakodnevne stvari ili svakodnevne aktivnosti mogle bi doživjeti porast pozitivnosti danas, osobito ako blisko surađujete s nekim tko vas čini sretnima. Osjećate li leptire kad ste u blizini te osobe? Smijete li se više nego inače? Moglo bi se dogoditi da osjećaji rastu između vas i vašeg suradnika, ili se možda romantika ponovo rasplamsava u epski dugom, predanom partnerstvu. Potražite prilike da izrazite zahvalnost svog srca. Ljubav je sada svuda oko vas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Zapitajte se smatrate li se u ovom trenutku previše ozbiljnim ili ne, jer u potrazi za produktivnošću možda ćete propustiti nevjerojatnu priliku da danas produbite romantičnu vezu sa voljenom osobom, čak i ako se samo zabavite zajedno. Život je prekratak da biste se stalno bavili sitnicama, pa evo vašeg podsjetnika da s vremena na vrijeme zastanete i namirišete ruže. Zvijezde vam sada daju potpuno dopuštenje da udovoljite svojim željama, pa što čekate?