OVAJ zodijak će biti SRETNIJI NEGO IKAD ako prijeđe preko svog PONOSA i INATA…

OVAN

Zapitajte se smatrate li se u ovom trenutku previše ozbiljnim ili ne, jer u potrazi za produktivnošću možda ćete propustiti nevjerojatnu priliku da danas produbite romantičnu vezu sa voljenom osobom, čak i ako se samo zabavite zajedno. Život je prekratak da biste se stalno bavili sitnicama, pa evo vašeg podsjetnika da s vremena na vrijeme zastanete i namirišete ruže. Zvijezde vam sada daju potpuno dopuštenje da udovoljite svojim željama, pa što čekate?

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dobar je dan biti zahvalan na ljubavi u svom životu. Ponekad, kad ispred vas prođe svjetlucava smetnja, možda ćete se zapitati jeste li u životu napravili pravi romantični izbor. No, na današnji dan možda ćete se osjećati samopouzdano da svoju ljubavnu lađu usmjeravate u pravom smjeru, na sreću. Vrijeme je da vjerujete svom srcu po pitanjima ljubavi, pogotovo ako vaša intuicija trenutno glasno izgovara DA.

 

 

BLIZANCI

Ovo je dan. Čekali ste savršeno vrijeme da izrazite točno ono što osjećate prema nekome posebnom u svom životu. Bez obzira na to prosipate li srce ovoj osobi licem u lice, u pismu ili videu, budite što autentičniji dok se otvarate i dopuštate joj da vidi vašu istinu. Zaslužujete prenijeti ono što osjećate na način koji će se čuti, razumjeti i prihvatiti. Vaš duh je odvažan: Ovo ste shvatili!

 

 

RAK

Možda će vam se činiti da vaš ljubavni život već neko vrijeme juri u traci kaosa, ali na današnji dan zvijezde traže da se krenete sporim trakama, radi sebe. Dajte svom umu i srcu malo prostora za razmišljanje o trenutnim romantičnim okolnostima, jer ćete upravo u ovom plutajućem sanjarenju pronaći najbolju inspiraciju za sljedeće. Baš kao i kad spavate, možete stvarno sanjati samo ako nađete prostora i vremena za to. Ovo je vaš današnji zadatak: Sanjajte o ljubavi koju želite za sebe. Jasno ju zamislite i ne štedite detalje. Ovo je vaš prvi korak prema istinskom očitovanju.

 

LAV

Iako ne prihvaćate uvijek romantične reflektore kada vas obasja pažnja drage osobe, danas postaje očita, a ako ste pametni, pružit ćete joj priliku koju zaslužuje. Ovo nije vrijeme da ostanete u pozadini ili sjedite sa strane. Romantika vas zove i imate moć i potencijal da svoje sanjarenje pretvorite u stvarnost – samo ako shvatite koliko je doista bliska manifestacija. Omogućite nekome tko vam se sviđa da vidi koliko ste posebni.

 

 

DJEVICA

Dobar je dan za raščišćavanje stvari prije nego što krenete u nove romantične avanture. Željni ste nastaviti sa svojim snovima o ljubavi, ali možda postoji nešto povezano s vašom romantičnom prošlošću što danas zahtijeva vašu pažnju. Možda osjećate da će vam razgovor s bivšom radi zatvaranja pomoći da nastavite dalje: što god to bilo, osjećat ćete se mnogo lakše prelazeći u budućnost ako znate da ste se prvo časno bavili nekim poslom. Oslobodite se svega što vas opterećuje. Ljubav žudi da sada leti slobodno!

Nastavak na idućoj stranici…

OVAJ zodijak će biti SRETNIJI NEGO IKAD ako prijeđe preko svog PONOSA i INATA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top