Nekome slijede ljubavna IZNENAĐENJA, ZAPLETI, ali i iznenadni RASKIDI…

Nekome slijede ljubavna IZNENAĐENJA, ZAPLETI, ali i iznenadni RASKIDI…

10 studenoga, 2023 0 By Admin

Ljubavni horoskop ciganskim kartama do kraja sedmice za svaki znak Zodijaka koji je sastavljen uz pomoć karata, zvijezda, planetarnih tranzita i numerologije. Saznajte svoju sudbinu…

OVAN

Ljubavni horoskop ciganskim kartama:  Trebali biste udahnuti svježeg zraka jer na ljubavnom planu nema nikakvih problema. Vaš romantični život će igrati važnu ulogu jer ćete vjerojatno razmišljati o svojoj budućnosti. Osjećat ćete se sigurno i sigurno u zagrljaju svoje voljene osobe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Bit ćete raspoloženi da začinite svoju romansu. Možete pozvati svoju posebnu osobu na prekrasnu večeru i poželjeti potaknuti neozbiljno čavrljanje. Iskre koje lete između vas i vaše drage osobe zasladit će vašu vezu na romantičnom planu.

 

 

BLIZANCI

Vaš zahtjevni životni partner će vas držati napetima. Pokušajte biti diplomatski i pažljivo rješavajte stvari bliske srcu. Vi ste odgovorni za domaću rutinu. Međutim, možda ćete od partnera morati naučiti neke nove stvari koje nikad ne znate. Dakle, budite romantično ažurirani.

 

 

RAK

Večeras ćete vjerojatno postići visoke rezultate. Predviđamo da imate tendenciju da budete intimni sa svojom srodnom dušom i da ponovno oživite romantični duh. Međutim, trebali biste izbjegavati biti previše posesivan jer će to utjecati na njegovu/njezinu dobrobit.

 

 

LAV

Stvari možda neće biti u redu u ljubavnom životu jer vam zabune ometaju put. Nesporazum je na planu i može nastati zbog neslaganja ili razlika u mišljenjima s osobom koju volite. Trebali biste mu/joj ugoditi svojim kreativnim talentima kao što su pjevanje ili ples ili već na način koji želite.

 

 

DJEVICA

Nakon cjelodnevnog napornog rada, moći ćete udahnuti svježi zrak kada budete u krilu svoje drage. Zadovoljstvo vaše srodne duše bit će vaša primarna briga. Moralna podrška vašeg ljubavnog partnera utrt će put do opuštenih i intimnih večeri.

VAGA

Možda ćete biti fascinirani nekim lijepim poklonima koje planirate pokloniti svojoj voljenoj osobi. Voljet ćete zabaviti svog partnera. Oboje ćete na kraju provesti divno vrijeme zajedno dijeleći neke nevjerojatne trenutke.

 

 

ŠKORPIJA

Skloni ste biti neraspoloženi u svom osobnom odnosu. Smatramo da ćete uništiti svoju vezu ako dopustite da se ove promjene raspoloženja nastave. Ljubav je dugoročna obveza. Stoga biste to trebali shvatiti ozbiljno. Na kraju ćete pronaći neke kreativne načine da ugodite svojoj dragoj.

 

 

STRIJELAC

Za razliku od profesionalne strane, vjerojatno ne volite imati nezadovoljstvo u ljubavnom životu. Imat ćete na umu da vaš odnos s partnerom treba biti skladan. Dijeliti slatke stvari sa svojom voljenom osobom bit će vam na umu. Romantično, bit će to ugodni dani.

 

 

JARAC

Vaš optimističan stav vjerojatno će impresionirati vašu voljenu osobu i obećava vam pomlađeni ljubavni život. Vaš entuzijastičan način razmišljanja stvorit će pozitivnu auru oko vaše voljene osobe. Imat ćete sretnu i skladne večeri sa svojom voljenom osobom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nesporazum je vidiku. Razlike u mišljenjima vjerojatno će vas zavesti. Pokušajte biti vjerni svojoj voljenoj osobi i riješite sve probleme koji vam ometaju put do blaženog odnosa. Možete se upustiti u zabavne aktivnosti sa svojom posebnom osobom.

 

 

RIBE

Bit ćete u žurbi dok sa svojom voljenom osobom obavljate domaće poslove. Osjećate da trebate privući voljenu osobu kako biste imali fantastičnu večer. Možda ćete biti sretni što zadirkujete svog romantičnog partnera i želite zajedno podijeliti noć iz snova.