Nekome slijede ljubavna iznenađenja, zapleti, ali i iznenadni raskidi…

OVAN

Trebali biste udahnuti svježeg zraka jer na ljubavnom planu nema nikakvih problema. Vaš romantični život će igrati važnu ulogu jer ćete vjerojatno razmišljati o svojoj budućnosti. Osjećat ćete se sigurno i sigurno u zagrljaju svoje voljene osobe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Bit ćete raspoloženi da začinite svoju romansu. Možete pozvati svoju posebnu osobu na prekrasnu večeru i poželjeti potaknuti neozbiljno čavrljanje. Iskre koje lete između vas i vaše drage osobe zasladit će vašu vezu na romantičnom planu.

 

 

BLIZANCI

Vaš zahtjevni životni partner će vas držati napetima. Pokušajte biti diplomatski i pažljivo rješavajte stvari bliske srcu. Vi ste odgovorni za domaću rutinu. Međutim, možda ćete od partnera morati naučiti neke nove stvari koje nikad ne znate. Dakle, budite romantično ažurirani.

 

 

RAK

Večeras ćete vjerojatno postići visoke rezultate. Predviđamo da imate tendenciju da budete intimni sa svojom srodnom dušom i da ponovno oživite romantični duh. Međutim, trebali biste izbjegavati biti previše posesivan jer će to utjecati na njegovu/njezinu dobrobit.

 

 

LAV

Stvari možda neće biti u redu u ljubavnom životu jer vam zabune ometaju put. Nesporazum je na planu i može nastati zbog neslaganja ili razlika u mišljenjima s osobom koju volite. Trebali biste mu/joj ugoditi svojim kreativnim talentima kao što su pjevanje ili ples ili već na način koji želite.

 

 

DJEVICA

Nakon cjelodnevnog napornog rada, moći ćete udahnuti svježi zrak kada budete u krilu svoje drage. Zadovoljstvo vaše srodne duše bit će vaša primarna briga. Moralna podrška vašeg ljubavnog partnera utrt će put do opuštenih i intimnih večeri.

Nastavak na idućoj stranici…

Nekome slijede ljubavna iznenađenja, zapleti, ali i iznenadni raskidi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top